Skocz do zawartości
Jacek-Placek

Cerberus Wb1 - Kosmiczny Bloczek

Rekomendowane odpowiedzi

' date='12 paź 2006, 21:48' post='2351972']

Jedyne co mnie ciekawi w tym bloku to ta plexi która ma chyba z 50 mm grubości.

Kilka przystanków ode mnie jest sklep z reklamami, folią samoprzylepną i pleksą właśnie. Głowy nie dam, ale kedyś mieli 40 mm, może mają i grubszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No rzeczywiście , tak jak myślałem ,ale do modów bud będzie dobry taki.... wyróżniające sie świecące coś (czyt. bloczek) na procu . Bardziej to mi przypomina pompke bez urazy dla "wykonawcy" :rolleyes:

Mały OT : opłaca sie robić i czy daje coś bloczek na sb ?

Edytowane przez bryce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No rzeczywiście , tak jak myślałem ,ale do modów bud będzie dobry taki.... wyróżniające sie świecące coś (czyt. bloczek) na procu . Bardziej to mi przypomina pompke bez urazy dla "wykonawcy" :rolleyes:

Mały OT : opłaca sie robić i czy daje coś bloczek na sb ?

moze to jest mysl :D pompa z 4ema wirnikami i kazdy pompuje wode do pojednczego bloku. chociaz.... <_< chyba juz gadam glupoty Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze to jest mysl :D pompa z 4ema wirnikami i kazdy pompuje wode do pojednczego bloku. chociaz.... <_< chyba juz gadam glupoty

Tyż imo przerost formy nad treścią.

A bloczek (piękny mi 'bloczek' toż to kloc) niepraktyczny. Sposób jego podpięcia to całe WC chłodzące tylko CePa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a na jaki sprzecior ?

Z sygnaturki.... cholernie sie grzeje ten sb i uniemożliwia mi oc :mur: :angry: .

Co do tematu . Ciekawe jak by wypadł pomysł c blokiem na cpu ze zintegrowaną pompką :rolleyes: ( 100% compact cooler :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z sygnaturki.... cholernie sie grzeje ten sb i uniemożliwia mi oc :mur: :angry: .

Co do tematu . Ciekawe jak by wypadł pomysł c blokiem na cpu ze zintegrowaną pompką :rolleyes: ( 100% compact cooler :lol: )

Proszę: CPU z popmpką

Swoją drogą, zauważyliście, że na zachodnich serwisach większość zestawów WC jest robiona na złączkach wtykanych? Ja tam się troche ich ciągle boję, poza tym lubię choinki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi