Jacek-Placek Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Wygrzebałem to dzisiaj przeglądając internet ale cudo Reszta jest tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Takie za duże to cuś , ale blok orginalny. Dobrze odczytałem ten wykres ? Storm wydajniejszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Przerost formy nad treścią. W dodatku brzydki. Ale to już kwestia gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Nie podoba mi się, ale fajnie że rozwiązanie jest - hmm, innowacyjne. Na zerofanzone był kiedyś podobny pomysł. A co do wydajności, jest drugi od końca w całej stawce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Jedyne co mnie ciekawi w tym bloku to ta plexi która ma chyba z 50 mm grubości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 ' date='12 paź 2006, 21:48' post='2351972'] Jedyne co mnie ciekawi w tym bloku to ta plexi która ma chyba z 50 mm grubości. Kilka przystanków ode mnie jest sklep z reklamami, folią samoprzylepną i pleksą właśnie. Głowy nie dam, ale kedyś mieli 40 mm, może mają i grubszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Pomysł na może fajny ale jak dla mnie delikatnie przebajerowany... Ciekawe jak tu z wydajnością ale sądze że niejest powalająca .... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Masz wykresy, bez rewelacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) No rzeczywiście , tak jak myślałem ,ale do modów bud będzie dobry taki.... wyróżniające sie świecące coś (czyt. bloczek) na procu . Bardziej to mi przypomina pompke bez urazy dla "wykonawcy" :rolleyes: Mały OT : opłaca sie robić i czy daje coś bloczek na sb ? Edytowane 12 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Mały OT : opłaca sie robić i czy daje coś bloczek na sb ?a na jaki sprzecior ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) No rzeczywiście , tak jak myślałem ,ale do modów bud będzie dobry taki.... wyróżniające sie świecące coś (czyt. bloczek) na procu . Bardziej to mi przypomina pompke bez urazy dla "wykonawcy" :rolleyes: Mały OT : opłaca sie robić i czy daje coś bloczek na sb ? moze to jest mysl :D pompa z 4ema wirnikami i kazdy pompuje wode do pojednczego bloku. chociaz.... <_< chyba juz gadam glupoty Edytowane 12 Października 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 moze to jest mysl :D pompa z 4ema wirnikami i kazdy pompuje wode do pojednczego bloku. chociaz.... <_< chyba juz gadam glupotyTyż imo przerost formy nad treścią. A bloczek (piękny mi 'bloczek' toż to kloc) niepraktyczny. Sposób jego podpięcia to całe WC chłodzące tylko CePa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 a na jaki sprzecior ? Z sygnaturki.... cholernie sie grzeje ten sb i uniemożliwia mi oc :mur: :angry: . Co do tematu . Ciekawe jak by wypadł pomysł c blokiem na cpu ze zintegrowaną pompką :rolleyes: ( 100% compact cooler :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) ja bym racej wskazywał chipset- jak to 945 to zwykle płyty na nim kończą sie ponizej 266 fsb.. jakiś asus pod c2d coś w okolicy 300 leci ale to ewenement Edytowane 13 Października 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) To strsznie fajne :/ bo akurat te 266max wyciągnołm i nie chciał iś dalej :angry: :angry: :angry: Edit: NB też ale SB idle ma 80*C ;) a głupi radiatorek niepomaga Edytowane 13 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 chcesz pokręcić ostrzej to chyba trzeba zmienić mobo i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0rty Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Z sygnaturki.... cholernie sie grzeje ten sb i uniemożliwia mi oc :mur: :angry: . Co do tematu . Ciekawe jak by wypadł pomysł c blokiem na cpu ze zintegrowaną pompką :rolleyes: ( 100% compact cooler :lol: ) Proszę: CPU z popmpką Swoją drogą, zauważyliście, że na zachodnich serwisach większość zestawów WC jest robiona na złączkach wtykanych? Ja tam się troche ich ciągle boję, poza tym lubię choinki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...