MantisGhost Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 witam mam nastepujacy problem zakupilem ten monitorek panoramiczny mam z nim jednak problem gdy podlaczam go do kompa obraz blyska ciezko to opisac mam na mysli ze zmienia jasnosc co 0.5 sec (staje sie minimalnie cienmniejszy jasniejszy itd) pozatym system i karta graficzna wykrywajka 2 tryby odswiezania 59Hz i 60 Hz tak wiec cos jest nie tak kto pomoze ?? (gdy podlaczylem monitor do komputera siostry wszystko bylo ok znaczy sie zadnego blyskania orazy wykryl 75Hz) moj komp to : Gigabyte GA-8N-SLI PRO 1gb ramu Gigabyte geforce 6600 GT 128mb (na najnowszysch sterach) pentium 4 HT 3ghz 2x Sata 250gb ---------------- czy mozliwe zeby powodem byl zasilacz ??? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 kurde nikt nie pomoze ???!!! :angry: :angry: :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...