YogiCK Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Napiszcie ile zajmowały miejsca te stery i dajcie je, to może będę mógł załatwić jakiś stały hosting. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 zlutowalem przelotke, zrobilem to dobrze ( sprawdzane wielokrotnie). zainstalowalem sterownik, pojawily sie urzadzenia w menadzerze urzadzen. niestety pad nie dziala - w oknie kontroley gier pisze brak polaczenia :( co z tym mozna zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prowo18 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Bardzo bym prosił o link do sterowników bo ten umieszczony nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 zlutowalem moja przelotke juz dosc dawno, ale dopiero teraz przerobilem ja zeby jako tako wygladala i nadawala sie do publikacji. nie robilem osobnej przelotki, tylko zdjalem koncowke pada i przylutowalem w to miejsce wtyczke lpt. diody zmiescily sie oczywiscie w obudowie wtyczki. calosc prezentuje sie tak: natomiast wnetrze tak: zdjacia niestety z webcama, ale nic innego w tym momencie na stanie nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Poszukam w domu tych sterow. Gdzies powinienem je miec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 prosze, odswiezony link do sterow ;) http://rapidshare.com/files/36142361/PSXpad_WinXP.zip.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 a jest jakakolwiek szansa na stery do visty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANU Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam wszystkich,właśnie skończyłem przelotkę Psx/pc.Działa :D ,na razie bez ForceFeedback bo mam zwykłego Pada.Wystąpiły tylko problemy ze sterami,zainstalowałem inne wpiszcie w GOOGLE psxp_a020606c na XP działa bez problemu.Dzięki za schemat,Pozdro win2k_pads.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulas. Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Kurcze nie mogę nigdzie znaleźć sterów do Visty do pada na USB :( Może ktoś ma ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melvin.FoX Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 No a moje pytanie jest takie: mam podlaczonego pada od ps2 i chce pograc sobie w assassins creeda ale problem jest ze sa poprzestawiane przyciski np trojkat jest w miejscu x a kwadrat w miejscu trojkata. Dodam ze nie da sie podmienic przyciskow w AC bo widzi to jakby byl to pad od ps2 i ze klawisze no po prostu musza byc dobrze. W zasadzie w pliku configuracyjnym nie ma opcji zeby zmienic bo tam jako tako nie ma przypisanych klawiszy. Wiec tu moje pytanie: czy da sie cos z tym zrobic? w pieprzonym panelu sterowania jak zwykle nic nie ma wiec nie ma opcji zeby pozmieniac kolejnosc przyciskow. Prosze bracia, pomozcie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinson Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Witam Ja mam inny problem. Mam pada playstation tylko że bez kabla. Chciałem dorobić kabel ale od razu z wtyczką USB (nie mam playstation). Zależy mi na tym żeby było jak naj taniej bo nie wiem czy pad w ogóle działa. Wie może ktoś jak podłączyć takowy kabel? Znalazłem coś takiego http://www.evilbill.org/old/orig/PIC/usb2psx.gif tylko jest problem z tym scalakiem to: CY7C63000A. Nigdzie go nie ma a pewnie i cena niekompatybilna. Chyba lepiej kupić nowy od razu do komputera bo jw. nie wiem czy pad działa a i tak nie mam oznaczeń kabli bo wtyczki nie ma i nie wim który jest który. Pozdrawiam Edytowane 9 Lipca 2008 przez cinson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo20 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam. Jestem świeżym userem i trafiłem na ten temat. Zainteresowało mnie to, więc postanowiłem zrobic tę przelotke. Mam prośbe bo chciałem zrobic tę na dwa pady i potrzebuje schematu który jest umieszczony na pierwszej stronie lecz gdy klikam na niego to przekierowuje mnie na imageshack i nie pojawia sie zdjecie. Dlatego jak by autor tego mógł, to zeby wrzucił jeszcze raz to zdjecie. Z góry ThX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0su Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) Witam. Jestem świeżym userem i trafiłem na ten temat. Zainteresowało mnie to, więc postanowiłem zrobic tę przelotke. Mam prośbe bo chciałem zrobic tę na dwa pady i potrzebuje schematu który jest umieszczony na pierwszej stronie lecz gdy klikam na niego to przekierowuje mnie na imageshack i nie pojawia sie zdjecie. Dlatego jak by autor tego mógł, to zeby wrzucił jeszcze raz to zdjecie. Z góry ThX Tak się składa że też kiedyś zrobiłem tą przejściówkę tylko z tą różnicą że skorzystałem z innych źródeł. Nie zmienia, to faktu że napisany post dotyczy tego samego projektu i jest w języku polskim :) Schemat: Może trochę przesadziłem z tą obudową ale chciałem aby znajdowały się w niej oryginalne gniazda z konsoli. Wystający z wtyczki DB25 czarny dwu żyłowy przewód służy do zasilania (Zasila on wibracje w padach). Fotka końcowa: Edytowane 9 Maja 2010 przez p0su Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbool10 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) Witam! Na wstępie się przywitam :) Mam nadzieje że tu nie zabijają za odświeżanie tematów :rolleyes: Zrobiłem tą przelotkę. Ale nie działa sterowniki nie chcą się instalować :( Mam win7 x64 próbowałem instalować stery pod viste (taki sposób znalazłem gdzieś w necie) i d**a :( Macie jakieś pomysły. POMOCY :mur: P.S. Jak zadziała to wstawię fotki moich "wypocin" B-) A zapomniałem o jeszcze jednej rzeczy. Czy na tym schemacie jest pokazane gniazdo (np. wyciągnięte ze starego PS-a) czy wtyczkę od pada :?: Chodzi mi o to żeby nie sfajczyć padów przez podłączenie na odwrót kabelków. To takie pytanie dla upewnienia się :P Edytowane 8 Października 2011 przez cbool10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...