malkovich Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Czy ktoś może mi polecić bezproblemowo działającą z Windows XP kartę TV? Z dobrym obrazem, dobrym oprogramowaniem. Bawiłem się ostatnio jakimś WINFASTEM i sama instalacja przyprawiła mnie o ból głowy, gdyż producent dał kilka wersji sterowników tunera. Cena jak cena - ~250PLN pewnie ujdzie. Czekam na wasze propozycje i doświadczenia z używania nowych kart TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Ja osobiscie polecam produkty firmy AVER - powinenes byc zadowolony :) Sam uzytkowalem STUDIO 303 FM i nie mialem zadnych zastrzezeń. Jesli jestes zainteresowany kartami avera czy innych producentow - napisz do mnie na PW, prowadze wlasna dzialnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 JA bym radził DVB-T jeśli naziemna tylko sprawdź dostępność sygnału cyfrowego w miejscu zamieszkania. TV analogowa w pc mnie nigdy nie satysfakcjonowała ( jakość oglądania live a zapisu zwłąszcza ) Ja osobiscie polecam produkty firmy AVER - powinenes byc zadowolony :) Sam uzytkowalem STUDIO 303 FM i nie mialem zadnych zastrzezeń. Jesli jestes zainteresowany kartami avera czy innych producentow - napisz do mnie na PW, prowadze wlasna dzialnosc. Oooo Ty też z Jaworzna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...