kurczakin Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 ostatnio szukałem czegoć do swojego rupiecia (z agp i mostkiem his :D co by mu przedłużyć życie troche)i odnalazłem takie coś były również na mostkach his :D zastanawia mnie czy nie dało by rady zmajstrować czegoś takiego (lub kupić) aby działało w odwrotnym kierunku czyli adapteru wkładanego w port agp który na wyjściu dał by port pci-e x16 (elektrycznie 8 lub 4 w zależności od agp) czy takie coś wogule jest możliwe :?: czy mostek his stosowant w kartach agp z chipsetem pci-e by potrafił coś takiego wykonać (translacje nie urządzenie :P ):?: i czy woglule karta pci expres x16 działała by w porcie elektrycznie 4 lub 8 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Coś mi sie zdaje, że nawet jeśli znajdziesz urządzenie o działaniu odwrotnym do tego to i tak odstraszy Cie cana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Do tego wszystkiego musial bys tez przebudowac uklad zasilajacy na karcie graficznej... AGP podaje mniej pradu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...