guru Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 ma ktos moze pomysl dlaczego u mojej kolezanki komputer uruchamia sie dopiero po kilku reseteach ?wlacza sie ta pierwsza strona co pokazuje procesor i pamiec ale dalej zaimast windowsa ze sie wgrywa pojawia sie czarny ekran i nic ... dopiero jak kilka razy sie zresetuje to sie za ktoryms razem windows wgrywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 <wrozka mode> To ze wzgledu na nieprzychylne ulozenie Jupitera wzgledem Wenus. W takich wypadkach nalezy recytowac poezje od tylu i zly urok prysnie razem z reszta obudowy </wrozka mode> Zacznij od sprawdzania zasilacza, molexow, tasm, plyty glownej ect. Jakbys byl na tyle fajny to podalbys konfiguracje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 asus k8n4-e sempik 2800 x600 (moze 550 ) :) 512 ramu nie wiem jaki nie rozkrecalem budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) To rozkręć budę i sprawdź dokładnie, nikt wróźką tu nie jest. Zresztą posprawdzaj wsio jak radzi Orgiusz. A tak BTW, to czemu ten topic w tym dziale utworzyłeś? ;) Edytowane 13 Października 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 jest tylko JA :) ja GURU500 xD a kiedy windows byl instalowany :P ?? i tak jak przedmowcy sprawdz bude :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...