Skocz do zawartości
Gość

Tv-Out

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jak juz pisalem kilka razy mam GeForca od nie dawna, wczesniej zawsze Voodoo i mam takie pytanko. Przedluzylem sobie kabelek i chce kompa podlaczyc do TV. Ta karta umozliwia wyswietlanie obrazu na dwoch ekranach? I teraz tak. Jak chce ogladac filmy to zeby nie spieprzyc tv to pewnie musze zmniejszyc rozdzielczosc z 1024x... na mniejsza i odswierzanie na nizsze,prawda? Czy moze mozna to jakos inaczej gdzies ustawic? Pomozcie jezeli mozecie. Moze cos takiego bylo,ale teraz naprawde nie mam za duzo czasu,bo sesje mam. Dlatego nie wkurzajcie sie jak sie powtorzylem.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez mam TVTool 6.8.3 . Moge ci przeslac na maila z crackiem. Programik jest naprawde dobry. Denerwuje mnie tylko to, ze jak wezmiesz na Fullscreen to za duzo ucina bokow i wogole. Mozna to jakos zmniejszyc?

PS: Jakma, czy masz swojego avatarka w wiekszym formacie? Chem sie troche potubic :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metoda prob i bledow mozna ustawic te boki.

ps. niestety nie lubie sie pokazywac w neglizu na wiekszych formatach :wink: a na serio to jak zmniejszalem oryginal to go nie zachowalem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde nie dziala. Podlaczylem do Tv kabelek,wzialem klonowanie,zastosuj i nic :( Bede jeszcze kabinowal z tym TVTool'em..

Pozdrawiam. Dzieki wszystkim za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...