jonathan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 No wlasnie lapki te posiadaja blokady na port miniPCI Jest jakas metoda na ominiecie tego? W warunkach domowych oczywiscie. Sa jakies serwisy itd... ale wolalbym zalatwic to sam Moze jakies oprogramowanie do edycji biosow, sam juz nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertB Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) No wlasnie lapki te posiadaja blokady na port miniPCI Jest jakas metoda na ominiecie tego? W warunkach domowych oczywiscie. Sa jakies serwisy itd... ale wolalbym zalatwic to sam Moze jakies oprogramowanie do edycji biosow, sam juz nie wiem Trzeba przerobić kartę (tzn. bios karty -zamienić odpowiedni wpis) na allegro oferuja takie przeróbki po ok.30 zł. Edytowane 13 Października 2006 przez RobertB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 No wlasnie lapki te posiadaja blokady na port miniPCI Jest jakas metoda na ominiecie tego? W warunkach domowych oczywiscie. Sa jakies serwisy itd... ale wolalbym zalatwic to sam Moze jakies oprogramowanie do edycji biosow, sam juz nie wiem Link do aukcji: http://www.allegro.pl/item131499940_ibm_fi...owa_wersja.html pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Czyli jednak programowo :D Aukcje juz widzialem, chyba trzeba bedzie zalicytowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numalek Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Tutaj masz sporo informacji na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 No jak widac troszke grzebania jest Chyba ta aukcja sie zainteresuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 No jak widac troszke grzebania jest Chyba ta aukcja sie zainteresuje :D to jest bardzo dobry opis: http://www.richud.com/HP-Pavilion-104-Bios-Fix/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...