arthi Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Chcialem zainstalowac od nowa system, zanim przystapilem do instalacji WinXp + SP1 na jednej z parycji w folderze nazwanym "old" wstawilem potrzebne mi dokumenty i strony. Po instalacji folder ten sam z siebie przjal atrybut "tylko do odczytu" i nie mozna go zmienic, nie mozna usunac, zmienic nazwy itd....kurde jak pozbyc sie niechcianego i juz pustego folderu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cholera poprawka...wszystkie foldery na tej partycji (takie moje mini archiwum 50GB) po instalacji maja atrybut "tylko do odczytu" jednak tylko z tym "old" nie moge nic zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Spruboj go usunac przez jakiegos comandera! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 no kurde mam windows commandera...i nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 sproboj to usunac pod dosem powinno isc no chyba ze massz ntfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ::mi pomaga w takich sytuacjach norton commander....wywala wszystkie katalogi czy pliki o dlugich nazwach gdzie w windozie nie mozna tego usunac...kilkakrotnie mialem z tym doczynienia i nc pomogl w 100%....posdro:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 pomoc moze takze drugi system. linuxem usuniesz niechciane pliki z windy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no dobra mam nfts wiec dos odpada...windows commander tez nie pomogl chyba pozostaje mi pogodzic sie z tym folderem, ale juz niedlugo bede instalowal drugi system Win98SE (jak bede mial czas) to wtedy powalczymy innego wyjscia nie widze... Sproboje jeszcze wystaratowac z dyskietki starowej WinMe (mam taka) i zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 idz do jakiegos kolegi co ma xp i powinno byc po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 nie wiem co i jak ale samo sie zrobilo...jeszcze dzisiaj rano nie mozna bylo usunac folederu a dzisiaj prosze...udalo sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 (...)kurde jak pozbyc sie niechcianego i juz pustego folderu?? przcież jest pusty, niech sobie bedzie jak chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...