xacti Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 ale lol :/ widac ze gosciu sie przestraszyl i proboje sie jakos wymigac... :| IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 No to czekamy na kolejne starcie dobra ze złem. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 a pai to lamerska siec :P blehehe a tak serio ... kocham takie historie kiddie-hakier ;] omg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 no wiec poca opowiedz cos ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KisiuReal Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) gowno prawda za przeproszeniem i nakrecanie wody na mlyn producetom softu. Nie uzywam zadnego firewala w domu od zawsze. Nie da sie nic zalapac jak sie nie uzywa p2p czy podobnego gowna. Ta jasne :lol: Miałem sytuacje że miałem 15 min kompa włonczonego bez firewala i poprzeglondałem sobie pare stron(taki w miare normalnych nie jakiś niepewnych) i jakoś mi sie "wbił" :D trojan do kompa dalsza konsekwencja to sasypanie mojego kompa virusami w efekcie miałem jak sprawdzilem antywirem 4000 virusów z 20 rodzaji ktoś mi jakąś paczke virusów wysłał :mad: Od tego czasu niewłonczam neta jak wcześniej niema firewalla włonczonego!A p2p nieurzywam i niemam zamiaru urzywać. Edytowane 3 Listopada 2006 przez KisiuReal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ciekawe czy brak f/w przez te 15 minut przyczynił się do degradacji poziomu Twojej ortografii na dno + metr mułu... Ja ani monitora antywirusowego ani firewalla nie mam odpalonego, używam P2P cały czas i mam prawie roczną instalkę Windowsa... Po prostu trzeba patrzeć co się otwiera. No i nie używać IE... A to co kolega u góry pisze to moim zdaniem bajki wyssane z palca, chyba że faktycznie używał IE i wchodził na strony z crackami i innymi bajeczkami dla dorosłych... Pozdrawiam, Piterus90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 ...włonczonego... ...poprzeglondałem... ...włonczam... ...włonczonego!... ...nieurzywam... ...urzywać. ORT ORT ORT!!! a btw. poca, jak sie sprawa rozwiazala? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Był to mój czcigodny kolega. Spreparowałem list z ładnym logiem komendy policji w Łodzi, stempelkiem i podpisem. Poczym wsadziłem liścik do skrzyneczki pocztowej... Na następny dzień zadzwoniła jego mama, że jej syn zrobił to pewnie nie umyślnie. Przekonała mnie jakoś żebym wycofał sprawę. Dobre serce mam... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 poca laskawco ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Był to mój czcigodny kolega. Spreparowałem list z ładnym logiem komendy policji w Łodzi, stempelkiem i podpisem. Poczym wsadziłem liścik do skrzyneczki pocztowej... Na następny dzień zadzwoniła jego mama, że jej syn zrobił to pewnie nie umyślnie. Przekonała mnie jakoś żebym wycofał sprawę. Dobre serce mam... :lol: Ja bym idiocie nie podarował. Jak jest głupi i się tak bawi to niech za to zapłaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...