Skocz do zawartości
poca

Miałem Włamanie

Rekomendowane odpowiedzi

gowno prawda za przeproszeniem i nakrecanie wody na mlyn producetom softu.

Nie uzywam zadnego firewala w domu od zawsze. Nie da sie nic zalapac jak sie nie uzywa p2p czy podobnego gowna.

Ta jasne :lol: Miałem sytuacje że miałem 15 min kompa włonczonego bez firewala i poprzeglondałem sobie pare stron(taki w miare normalnych nie jakiś niepewnych) i jakoś mi sie "wbił" :D trojan do kompa dalsza konsekwencja to sasypanie mojego kompa virusami

w efekcie miałem jak sprawdzilem antywirem 4000 virusów z 20 rodzaji ktoś mi jakąś paczke virusów wysłał :mad: Od tego czasu niewłonczam neta jak wcześniej niema firewalla włonczonego!A p2p nieurzywam i niemam zamiaru urzywać.

Edytowane przez KisiuReal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy brak f/w przez te 15 minut przyczynił się do degradacji poziomu Twojej ortografii na dno + metr mułu...

Ja ani monitora antywirusowego ani firewalla nie mam odpalonego, używam P2P cały czas i mam prawie roczną instalkę Windowsa... Po prostu trzeba patrzeć co się otwiera. No i nie używać IE... A to co kolega u góry pisze to moim zdaniem bajki wyssane z palca, chyba że faktycznie używał IE i wchodził na strony z crackami i innymi bajeczkami dla dorosłych...

Pozdrawiam, Piterus90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był to mój czcigodny kolega.

Spreparowałem list z ładnym logiem komendy policji w Łodzi, stempelkiem i podpisem. Poczym wsadziłem liścik do skrzyneczki pocztowej...

Na następny dzień zadzwoniła jego mama, że jej syn zrobił to pewnie nie umyślnie. Przekonała mnie jakoś żebym wycofał sprawę. Dobre serce mam... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był to mój czcigodny kolega.

Spreparowałem list z ładnym logiem komendy policji w Łodzi, stempelkiem i podpisem. Poczym wsadziłem liścik do skrzyneczki pocztowej...

Na następny dzień zadzwoniła jego mama, że jej syn zrobił to pewnie nie umyślnie. Przekonała mnie jakoś żebym wycofał sprawę. Dobre serce mam... :lol:

Ja bym idiocie nie podarował. Jak jest głupi i się tak bawi to niech za to zapłaci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi