Lcs Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Czy ktos wie co trzeba zrobic aby gry "widzialy" wszystkie przyciski i rolki tejze myszy? Ja moge ustawic jedynie funkcje dla glownych przyciskow (LPM i PPM) oraz glownego scroll`a. Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Zainstalowac sterowniki dolaczone do mychy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Zainstalowac sterowniki dolaczone do mychy?? ok widze, ze jak brakuje detali to takie posty sie pojawiaja ... stery BYLY zainstalowane, myszka podlaczona ... pod win wszystkie funkcje myszki dzialaja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Wydaje mi się, że maksymalna ilość przycisków w grach zależy nie od myszki i strerowników, ale od samej gry. Ja w mojej MX518 też nie mogę zaprogramować w Enemy Territory wszystkich przycisków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Wydaje mi się, że maksymalna ilość przycisków w grach zależy nie od myszki i strerowników, ale od samej gry. Ja w mojej MX518 też nie mogę zaprogramować w Enemy Territory wszystkich przycisków. nie koniecznie poniewaz uprzednio mialem mx500 i nie bylo problemu z przyciskami typu np. "dalej" i "wstecz" w takim np FarCry, BF2, CSS, cokolwiek a teraz te same gry tych przyciskow nie widza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ja mam pytanie z innej beczki, a mianowicie jak się sprawuje ta myszka i czy jest warta wydania na nią trzech stów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Również chciałbym się dowiedzieć, jak taka myszka się sprawuje. W recenzjach bardzo zachwalają funkcję automatycznego przewijania. Czy pod boczną rolkę można przypisać jakieś inne funkcję? Np. zoom? Pytam, gdyż wyczytałem, ze kółko działa jedynie na zasadzie półobrotu i umożliwia przechodzenie między kilkoma dokumentami w otwartych aplikacjach. Jest możliwa inna funkcja tej rolki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Również chciałbym się dowiedzieć, jak taka myszka się sprawuje. W recenzjach bardzo zachwalają funkcję automatycznego przewijania. Czy pod boczną rolkę można przypisać jakieś inne funkcję? Np. zoom? Pytam, gdyż wyczytałem, ze kółko działa jedynie na zasadzie półobrotu i umożliwia przechodzenie między kilkoma dokumentami w otwartych aplikacjach. Jest możliwa inna funkcja tej rolki? Mi osobiscie bardzo odpowiada, zadna inna myszka nie lezy tak w dloni jak mx rev. Dodatkowo materialy z jakich jest wykonana sa naprawde dobre. Co do rolek to i ja sie podpisuje pod dobrym slowem o automatycznym przewijaniu a co do bocznej rolki to mozna jej przypisac dwie funkcje, przerzutnik dokumentow i wlasnie zoom. EDIT topic mozna zamknac, rozwiazanie jest tutaj http://forums.logitech.com/logitech/board/...;message.id=875 Edytowane 16 Października 2006 przez Lcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Używałem MX 1000, następna była G7, teraz wymieniłem na MX Revolution i powiem szczerze że z tej myszki jestem najbardziej zadowolony. Bardzo dobre wykonanie, dużo lepsze od G7, bateria trzyma lepiej. Rolka jest bardzo dobra, no i te 2 tryby. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 no i ja stałem się szczęśliwym (narazie) posiadaczem mx revolution, czas pokaże czy było warto B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Warto, warto. Mam bezpośrednie porównanie w domu mx rev. i mx1000, nowy logitech nie dość, że ma świetny, techniczny design, to faktycznie lepiej leży w łapie. Precyzja na minimalnie wyższym poziomie niż mx1000, więc jeśli nie spędzasz całego życia przy CS, to wystarczy do każdej gry. Edytowane 19 Listopada 2006 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 U mnie podbna sytuacja. Co prawda najpierw testowalem MXR, teraz siedze na MX1000, ale roznice czuc. Oczywiscie na korzysc MXR. Do gier jak najbardziej - moze nie jest to zaden razer i nie polecalbym zadnym pr0, ale tak popykac ze znajomymi w quaka czy CoD2 to jak najbardziej :) Tutaj macie recke: http://ocm.pl/content/view/Logitech_MX_Revolution.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) no i juz kilka dni mam ta myszke i musze powiedziec, ze magiczne kolko do ktorego na poczatku podchodzilem bardzo sceptycznie i z usmiechem stalo sie niezastapione! wlasnie to sobie uswiadomilem, siedze w pracy i zwykla rolka probuje "zakrecic" aby przewinac jakis dlugi temat na dol :D Edytowane 22 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Shit. Czyli łatwiej zmieniasz przyzwyczajenia... Ja po ponad pół roku z MX518 ciągle klikam na wstecz i dalej w przeglądarce mimo, że pod moim kciukiem są przyciski, którymi mogę robić to samo 3x szybciej. ;-) Co do MXR. Chciałbym ją mieć tak jak kiedyś MX518. Jeśli będę ją mógł kupić za taką cenę jak kupiłem moje poprzednie marzenie (80zł), to na pewno się skuszę. ;-) Edytowane 27 Listopada 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Po waszych komentarzach widze ze warto zakupic MXR. Trzeba teraz tylko sprzedac G7. Gram juz coraz mniej, wiec myszka powinna byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...