kuebk Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Od zainstalowania Kerio [personal firewall 4.1.2] mam dosyc dziwne problemy z internetem, a mianowicie uzywam w domu 2 kompow. 1-szy komp - udostepnienia neta przez ICS tam tez jest kerio 2-gi komp - tutaj ma wszystko dzialac ok a wyglada to tak: zeby miec internet na 2-gim kompie musze isc do 1-szego rozlaczyc sie z netem [mam neo] wylaczyc udostepnianie polaczenia, zresetowac kompa, wlaczyc udostepnianie i dopiero wtedy mi dziala internet na 2-gim kompie... Musze resetowac kompa poniewaz wyskakuje mi komunikat ze jakies tam grupy zaleznosci nie moga zostac uruchomione, a wszystko to zaczelo sie od kiegy mam kerio... w kerio zaznaczylem opcje ze udostepniam internet tym kompie... Dzieki za pomoc... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Dobra juz naprawilem - w 4.2.0 dziala to bez problemu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...