piotrek_r1 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Jaki dysk polecicie mi 160 lub 200GB, ze złączem ata (ide) , bedzie pracował na slave cena około 250zł zalezy mi na ciszy i niezawodności, wydajność stawiam na 2-gim miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Samsung SpinPoint 160GB na ATA133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Miałem kiedys samsunga 20GB ale po 3 latach zaczeły pojawiać sie bad blocki, ( cd - rom samsunga tez sprawiał problemy, tv samsunga od rodziców tez był juz 2x w serwisie ) wiec troche zraziłem sie do tej firmy. Słyszałem ze od pewnego czasu samsung robi dobre produkty, ale niestety uraz do firmy pozostał. Nie skreslam tej firmy z listy poszukiwanych, jesli wiecej osób poleci mi ten dysk , moze sie na niego zdecyduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Tez polecam Samsunga, mam w domu 80GB samsunga, chichutki i wydajny. Sam nie dlugo bede kupowal 160GB SATA2, tez od nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 a co sądzicie o http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17254 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Hitachi z reguły były bardzo ciche, na samsunga nie narzekam ale.. niestety po 1,5 roku mam bady na koncu dysku :? a z dyskiem obracam się bardzo delikatnie....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 czyli jednak minus dla samsunga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...