bazi Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Na czym mogą być te kosteczki bo cena jest atrakcyjna, a mało o nich w necie, a promocja trwa do jutra. :) Edytowane 3 Listopada 2006 przez bazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 prawdopodobnie na d9gmh :-) ale ile w tym prawdy nie wie nikt :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 jaka promocja? zapodaj linkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Bankowo na D9 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=116063 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Co do promocji, to kosci byly w dobrej cenie :). W poniedziałek bedą do wzięcia 2 kity ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 a czekoladki będą ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) BĘDA :) CO DO OBIEKCJI CZY SA NA D9GMH :) http://img504.imageshack.us/my.php?image=0000046hq6.jpg I chyba wszystko jasne!! :) Edytowane 3 Listopada 2006 przez bazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) zdjecie zaczerpiniete z sieci czy ty zdjales radiator ?? Edytowane 19 Października 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Z sieci, moje beda dopieor w pon i nie zamiezam ich rozbierac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) ponoć te d9gmh na tych crucialch to jakaś dobra rewizja 3F ? ale o co chodzi z tymi rewizjami to nie mam pojęcia ;] tak czy owak memki zapowiadaja się ciekawie ;-) Edytowane 20 Października 2006 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Jaka cena kompletu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 1100 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 komplecik dla mnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 komplecik dla mnie ;] Niemiec jeszcze myśli, ale jest jeszcze 1 komlet :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) wie ktoś coś o tych rewizjach micron'ów ??3F itp o co chodzi z tym ?> a już znalazłem ;-) to czas w ns 2,5 są w 800 a 3 w 667 ;-) Edytowane 20 Października 2006 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 A tu ciekawy link z XS :) http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121150 Jak narazie teamy spadły na 2 miejsce :(, ale Crucial rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Nic dziwnego ;) Crucial od dawna ladowal do swoich pamieci kosci microna, biorac pod uwage fakty ze obecnie D9 sa najlepsze a Anniversary Edition to "wypust" okolicznosciowy -> mamy wybuchowa mieszanke :) Edytowane 3 Listopada 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Nic dziwnego ;) Crucial od dawna ladowal do swoich pamieci kosci microna, biorac pod uwage fakty ze obecnie D9 sa najlepsze a Anniversary Edition to "wypust" okolicznosciowy -> mamy wybuchowa mieszanke :) szkoda że nie ma 2x512 ... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Nic dodać nic ując. Madnes pokazał konkurencji OC :). http://www.xtremesystems.org/forums/showth...ial+anniversary Tak trzymać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 u mnie narazie 1138 mhz na 4:5 dzielniku (455fsb x7) 5-4-4-8 2.4V(za chiny nie chce casa na 4 ) , plyta z siga, 1200mhz udalo mi sie na 5-6-6-18 2.4v jak co drugi nowy komplet mam 4sale;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubiquitous Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Crucial od dawna ladowal do swoich pamieci kosci micronabo to jedno i to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 1200mhz udalo mi sie na 5-6-6-18 2.4vPozostale timingi polozniles, HP3 wylaczyles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 a do mnie wlasnie doszla niespodzianka narazie nawet nie otwieram bo wogole nie wiem czy bede to uzywal , a na biostarze 965pt @p920 i tak pewnie za bardzo nie poszaleje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 a do mnie wlasnie doszla niespodzianka [im g]http://img388.imageshack.us/img388/8605/obraz003ah7.jpg[/img] narazie nawet nie otwieram bo wogole nie wiem czy bede to uzywal , a na biostarze 965pt @p920 i tak pewnie za bardzo nie poszaleje . ała :( jak tak to zapodaj memki na troche ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 @robot Zrób sobie wystawę na półce, ale przed tym wyślij je do mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 a moje 8gb cruciali lezy od tygodnia na claku w gdynii :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 a moje 8gb cruciali lezy od tygodnia na claku w gdynii :( :( :( moge odebrac w czarnej kominiarce :D jak to było wyslane? z wielkim napisem "do oclenia" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Niestety nic na razie nowego nie pokaze bo po modach przy ledwo 1,8V na mostek moja plyta skonala. Tak wiec niech inni szczesliwi posiadacze cos pokaza. Dodam ze przed zgonem policzylem probke 1M na 4-4-4-4 przy 600MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 moge odebrac w czarnej kominiarce :D jak to było wyslane? z wielkim napisem "do oclenia" ? eh też mnie to interesuje -za pare dni wplacam kase na taki mały gift :P Niestety nic na razie nowego nie pokaze bo po modach przy ledwo 1,8V na mostek moja plyta skonala. Tak wiec niech inni szczesliwi posiadacze cos pokaza. Dodam ze przed zgonem policzylem probke 1M na 4-4-4-4 przy 600MHz. memki niesssamowite, płytka jak widać nie do końca :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Moze ktos sie odwazy i wreszcie da na te memki tak + - 2.75V ? Na 2.45V to sobie mozna potestowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...