Pinioo Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Witam , kupiłem na aukcji http://allegro.pl/item121267975_konwerter_...o_paragon_.html i nie dostałem z nim sterowników ;/ jakieś sciągnałem , wibra chodziła , ale po którymś formacie przestało działać :| ma ktoś moze jakieś dobre sterowniki pod to ;> Edytowane 14 Października 2006 przez Pinioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 No jezeli po formacie nie zainstalowales ponownie tych sterownikow no to nic dziwnego ze nie dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Pisałem , ze po którymś formacie :> po każdym je instalowałem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...