lewy Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Może troche nienatemat ale poradzźcie.......... :wink: :? :) Mam zamiar sprzedać 2000XP i zalmana600alcu(teraz kosztuje ok.120zł , używany od gwiazdki) i kupić XP1.700(0.13) oraz jakiś wiatrak . I własnie to co do wiatrtaka niemam pewności . Chciałbym jak najmniej dopłacić i kupić w miare cichy cooler . wiem że ten temat był już wiele razy ale pomimo że przeczytałem wiele wiele postów naten temat to wciąż niewiem jaki wiatrak wybrać. Pomużżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja też miałem nie dwano antka 2000+ i ko opchałem za 340 zł na allegro.Kupiłem ofkorz antka stepping B0 i nie załuje tego kupna.A jeżeli chodzi o dobry , cichy i TANI cooler to polecam cooler mastera cp5 - 7jd1b.Bardzo dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Wy tu gadugadu a ja sie smucie/denerwuje/wkurzam/itp. :P HELP !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 A jakie masz "literki" za JUICB 0251 **** ??? Ja mam TPAW i kręci się jak narazie na tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 1700+ na pewno wykrecisz na 2000+, chyba, ze bedziesz mial potwornego pecha Oj cos chyba wykrakales :( :( :( Moze macie jakies propozycje ??? Bo nie chce zostac z tym jak teraz jest ... Moje gg 1408803 jakby co (niewidoczny...) moze podkrecanie nie zalezy tylko od serii i tygodnia...... moze jest jeszcze jeden czynnik na procku...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Nie wiem jakie mam bo nie spisalem a zdjecia ni wyszly :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 A mi jeszcze jedno. Najczesciej sie wywala przy wchodzeniu do netu z modemu (nie od razu po chwili - paru minutach od polaczenie, orznie ale nie tzra dlugo czekac). A np. hot cpu bez problemu chodzi 30min. Wylaczam hot'a i wchodze na neta i zwiecha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 W biosie mam temp max 45 zaraz po "zwiemneciu sie" kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...