Ruonim Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Witam teraz mam Athlon 64 3000+ 939 Asrock dual-sata2 hyperx khx3200ak2/1gb 2x512mb gf 6600gt agp neotex 380w Zamiezam kupic 7900gs na pcie. A po czym zmienic plyte na lespza. Wtajemniczeni znajda 1T command rate problem w tej plytce i slabe napiecia bez modowania. Po czym chce zmienic plyte glowna. Mysle nad dfi ale slyszalem ze wiele osob mialo problem z hyperx. Wiec jaka plytka powinna dzialac poprawnie z takimi komponentami. I bez zadnych problemow jak na asrocku z 1T. Albo nei wlanczaniem sie wogule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 DFI Infinity rs482 - 250zl w Znak.pl ew. Epox 9npa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 DFI Infinity rs482 - 250zl w Znak.pl ew. Epox 9npa Zapomnialem dodac zeby z obsluga Sli bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 To moźe DFI LP UT S.939 ? Ma świetne możliwości OC i obsługę SLI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) DFI infinity SLI też moze być ;] ten LP nie ma SLI... ma tylko 2 sloty PCi-E ale to nie znacy że ma SLI, jest na chipsecie NF4 ultra a nie SLI. Edytowane 14 Października 2006 przez Reynevan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 To moźe DFI LP UT S.939 ? Ma świetne możliwości OC i obsługę SLI.Ta ma obsluge po zmodowaniu chipsetu. A mostek sli to sobei skad wyciagne? >< Ponadto slyszalem ze niektore plyty dfi maja problemy z pamieciami firmy kingston ktore ja posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Dane techniczne DFI (tego co podałem) Złącza PCI-E (liczba slotów) PCI-Express x4 (1), PCI-Express x16 (2), PCI-Express x1 (1) Patrząc na te dane wynika, że ta płyta obsługuje SLI. Może : ASUS A8N-SLI Premium ASUS A8N-SLI Deluxe ASUS A8N-SLI SE Ile masz kasy na nową płytę główną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ta DFI ma 2 zlacza co wczesniej ale jakbys przeczytal dokladniej to bys wiedzial, ze w chipsecie jest wylaczony,i brak mostka sli w opakowaniu. Chipset mozna zmodowac.Ale mostka sobei nie wyczaruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...