woytaz Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Witam wszystkich. Dzis pojawil sie nastepujacy problem: Podczas zalaczania komputera slychac wiele "piknięć- za szybkich żeby policzyc ale gdzies tak z 8... No wiec lookam do instrukcji plyty(GB-K8NS) i czytam, że: "8 beeps Display memory read/write failure" ok- komp i winda wstaje...Dalej- chce np kliknac na pulpit prawym klawiszem to widze tylko jak menu pojawia sie na ulamek sekundy i znika, nie moge przesuwac ikon.. Kurcze co jest: karta wysiadla?? Gainward 6200 256MB help.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Ja tam bym sie cieszyl jakby mi padlina siadla :D Przynajmniej cos sensownego zakupisz i se nie dasz wpakowac wiecej takiego gniotu :D 6200 z 256 ramu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woytaz Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ja tam bym sie cieszyl jakby mi padlina siadla :D Przynajmniej cos sensownego zakupisz i se nie dasz wpakowac wiecej takiego gniotu :D 6200 z 256 ramu :/ qrcze chlopie daruj sobie taki komentarz :angry: KArte qpilem ponad rok temu- świadomie- i jestem z niej zadowolony. A co do opisywanego problemu to poki co zniknął...mozna zamknac woytaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...