Skocz do zawartości
zla owca owocowa

Glasscase

Rekomendowane odpowiedzi

gratuluję Ci zajętego miejsca ;] które to było bo zapomniałem :]

Wielkie dzieki. miejsce bylo 5. Mogli by juz umiescic na stronc targow koncowa klasyfikacje. Sam nie wiem kto jakie miejsca zajal. W czasie rozdania nagrod bylem niestety zajety sprzataniem oleju z podlogi:)

Mam kilka zdjec z targow wiec sie nimi podziele. Niestety nie sa najlepszej jakosci. Na pewno w necie mozne lub bedzie mozna zlalesc lepsze.

post-142483-1162204637_thumb.jpg post-142483-1162204646_thumb.jpg post-142483-1162204653_thumb.jpg

post-142483-1162204658_thumb.jpgpost-142483-1162204665_thumb.jpgpost-142483-1162204673_thumb.jpg

post-142483-1162204681_thumb.jpgpost-142483-1162204690_thumb.jpgpost-142483-1162204701_thumb.jpg

post-142483-1162204709_thumb.jpgpost-142483-1162204715_thumb.jpg

Postaram sie rowniez zamiescic fotorelacje z mycia plyty glownej plynem do mycua naczyn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda bardzo ciekawie tylko szkoda że nie działa

Wieczorem leżałem w wyrku i sobie myślałem, co to był za zlot abstrakcyjnej sztuki czy modyfikatorów, a może jakiś kabaret, nie wiem nie wiem, w który to kierunku zmierza. :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda bardzo ciekawie tylko szkoda że nie działa

Jak to nie dziala? Wszystko dziala. A wlasciwie wszystko dzialalo dopuki nie postanowilem tego umyc w najprostszy i jednoczesnie najglupszy sposob. Oczywiscie z pelna premedytacja. Bylem ciekaw po prostu co przezyje moje dzialania.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Do mucia uzylem resztki plynu do naczyn oraz jakiegos mydla w plynie. Susznie nie trwalo zbyt dlugo w zwiazku z czym mobo nie chce dzilac tak jak powinno:P Pamieci i celek zniosly wszystko raczej bez szwanku. Plyta zachowuje sie w ten sposub ze sie 'prawie' uruchamia tzn podaje napiecia jednak system nie wstaje. Tylko dwa razy uruchomila sie normalnie, tzn tak ze dalo sie wejsc do biosu. Narazie odlozylem ja do szafy. Zobaczymy moze sie namysli i zacznie dzialc. Jak zalatwie plyte dzialajaca w 100% to sprawdze co wlasciwie przezylo.

Edytowane przez zla owca owocowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz jakąś urazę do ludzi którzy mają modemy? nie za dużo tych zdjęć w jednym miejscu? :?

co do mycia to ja proponuję żebyś następnym razem (jeżeli takowy będzie) mył to szczoteczką do zębów pod bieżącą wodą a nie w takiej brei - i to trzeba suszyć, suszyć i jeszcze raz suszyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostaw na tydzień, na szafie gdzieś u góry (gdzie suche powietrze), i po wyschnięciu powinno spokojnie działać dalej o ile nie uszkodziłeś czegoś podczas mycia. Samą suszarką tego nie wysuszysz, możliwe, że największym błędem było podpinanie tego do prądu tak szybko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie z msnem odkryliśmy pewien przekaz... nie wiem jak wy.. ale my tu widzimy normlanei ufo jak nic.... :twisted: ... na środku szyby na drewnie.... oczy, nos, usta.. i zarys głowy na słojach w drewnie.... :D... Strzeżcie się.. 2012 już niebawem :D

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten wiatraczek na procu się kręcił jak był zalany?

Zalany to mógł być najwyżej właściciel, jak mu sprzęt przestał działać :)

Edytowane przez ctx0075

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi