Gość ctx0075b Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 no więc pozostaje nam tylko czekać... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) gratuluję Ci zajętego miejsca ;] które to było bo zapomniałem :] Edytowane 30 Października 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zla owca owocowa Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 gratuluję Ci zajętego miejsca ;] które to było bo zapomniałem :] Wielkie dzieki. miejsce bylo 5. Mogli by juz umiescic na stronc targow koncowa klasyfikacje. Sam nie wiem kto jakie miejsca zajal. W czasie rozdania nagrod bylem niestety zajety sprzataniem oleju z podlogi:) Mam kilka zdjec z targow wiec sie nimi podziele. Niestety nie sa najlepszej jakosci. Na pewno w necie mozne lub bedzie mozna zlalesc lepsze. Postaram sie rowniez zamiescic fotorelacje z mycia plyty glownej plynem do mycua naczyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ja również gratuluję sukcesu. Nie zmienia to jednak faktu, że mnie to się to kompletnie nie podoba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 A skąd piana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 A skąd piana?Może to było piwo nie olej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 była tam pompka i wężyk który robił bąbelki i piankę na górze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Szaleństwo – Ja już nic nie rozumiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 komputer w oleju a kaczki na dnie...to Ci dopiero przypomina nasz rząd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Kaczki wymiatają... gratuluje sukcesu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Wygląda bardzo ciekawie tylko szkoda że nie działa Wieczorem leżałem w wyrku i sobie myślałem, co to był za zlot abstrakcyjnej sztuki czy modyfikatorów, a może jakiś kabaret, nie wiem nie wiem, w który to kierunku zmierza. :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zla owca owocowa Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Wygląda bardzo ciekawie tylko szkoda że nie działa Jak to nie dziala? Wszystko dziala. A wlasciwie wszystko dzialalo dopuki nie postanowilem tego umyc w najprostszy i jednoczesnie najglupszy sposob. Oczywiscie z pelna premedytacja. Bylem ciekaw po prostu co przezyje moje dzialania. Do mucia uzylem resztki plynu do naczyn oraz jakiegos mydla w plynie. Susznie nie trwalo zbyt dlugo w zwiazku z czym mobo nie chce dzilac tak jak powinno:P Pamieci i celek zniosly wszystko raczej bez szwanku. Plyta zachowuje sie w ten sposub ze sie 'prawie' uruchamia tzn podaje napiecia jednak system nie wstaje. Tylko dwa razy uruchomila sie normalnie, tzn tak ze dalo sie wejsc do biosu. Narazie odlozylem ja do szafy. Zobaczymy moze sie namysli i zacznie dzialc. Jak zalatwie plyte dzialajaca w 100% to sprawdze co wlasciwie przezylo. Edytowane 31 Października 2006 przez zla owca owocowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 masz jakąś urazę do ludzi którzy mają modemy? nie za dużo tych zdjęć w jednym miejscu? :? co do mycia to ja proponuję żebyś następnym razem (jeżeli takowy będzie) mył to szczoteczką do zębów pod bieżącą wodą a nie w takiej brei - i to trzeba suszyć, suszyć i jeszcze raz suszyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Zostaw na tydzień, na szafie gdzieś u góry (gdzie suche powietrze), i po wyschnięciu powinno spokojnie działać dalej o ile nie uszkodziłeś czegoś podczas mycia. Samą suszarką tego nie wysuszysz, możliwe, że największym błędem było podpinanie tego do prądu tak szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Jestem zaskoczony, że działa, powinieneś wysłać te fotki do producentów podzespołów. Niech się na cieszą, jakie graty robią :D :D :D :lol: :lol: Edytowane 31 Października 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 właśnie z msnem odkryliśmy pewien przekaz... nie wiem jak wy.. ale my tu widzimy normlanei ufo jak nic.... :twisted: ... na środku szyby na drewnie.... oczy, nos, usta.. i zarys głowy na słojach w drewnie.... :D... Strzeżcie się.. 2012 już niebawem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Tak obok tej kartki :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 mars napada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 A ten wiatraczek na procu się kręcił jak był zalany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 to już nie był wiatraczek tylko raczej olejaczek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 kręcił się ale wolno :) tak śmiesznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) A ten wiatraczek na procu się kręcił jak był zalany? Zalany to mógł być najwyżej właściciel, jak mu sprzęt przestał działać :) Edytowane 8 Listopada 2006 przez ctx0075 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...