pajacyk Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Już kilka razy przeczytałem przy okazji innych postów że ktoś coś kupił w Action. Jak wy to robicie? Myslałem że to jest hurtownia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjbax Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 ot co !!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjbax Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Działalność gospodarcza !!! PS - Przesadziłem, tematu mi się zachciało :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amon ra Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 :arrow: ja mam znajomego handlowca... :) a co :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 :arrow: ja mam znajomego handlowca... :) a co :?::) no właśnie to najprostsza metoda pozdro ps jak nie action to próbuj w mincie pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Trzeba załorzyć działalność gospodarczą związaną z komputerami, albo..... mieć znajomego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 nie chce rżnąć lamy ale co to jest ten Action? pisze mi tak na modemie, audigy i na gejforce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 nie chce rżnąć lamy ale co to jest ten Action? pisze mi tak na modemie, audigy i na gejforce Action (http://www.action.pl/) to hurtownia sprzętu w W-wie. Bardzo dobrze zaopatrzona i z niezłymi cenami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Są też oddziały w miastach: Katowice, Kielce, Kraków, Opole, Poznań, Radom, Szczecin, Wrocław. Jeżeli masz możliwość to warto tam kupować. Ja kiedyś miałem - to były czasy... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Trzeba załorzyć działalność gospodarczą związaną z komputerami, albo..... mieć znajomego. Po co zwiazana z komputerami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Po co zwiazana z komputerami?Bo chca zaswiadczenie o dzialalnosci gospodarczej o odpowiednim profilu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 He he a ja ma kaiwarenke internetowa i niedlugo bede tam kupowal. Ale bedzie jazda :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 W Action ceny sa ciekawe/bylejakie. Płyty, obudowy i inne wieksze komponenty sa tansze od gieldowych i to sporawo a w przypadku prockow i ramu jest odwrotnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Po co zwiazana z komputerami? Bo chca zaswiadczenie o dzialalnosci gospodarczej o odpowiednim profilu Pierwsze slysze, zawsze kupuje na firme ktora nie ma nic wspolnego z komputerami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Sam mam kogos kto prowadzi dzialalnosc g. i nie oznacza to ze moze sie w Action zarejestrowac,trzeba miec dzialalnosc konkretnie zwiazana z inf(wpis) Action glowne odzdzialy to Katowice i Krakow ,owawie ,Radomiu i innych nawet nie widizalem na www.a.pl ,ale ktos juz mowil ze z wawy tam kupil Ceny na procki i RAM wyzsze od gieldowych bo oni to dystybuuja a gieldziarze to brzydko powiedziec ale chyba glownie przemycja(??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...