dw.flash Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Kupuje teraz nowego kompa i cz ęść rzeczy mam jużwybrane ale nie wiem co z resztą;] To co wybrałem już to Intel C2D E6300 2x1GB G.Skill Seagate Barracude 7200.10 250GB z zap. prost. buda Antec Sonata II I teraz nie wiem co z resztą, ale tak myśle MoBo tu myśle nad czymś z czwórki ASus P5B, Asus P5B Deluxe, Gigabyte DS3 albo Gigabyte DS4 Grafa tu chyba wezmę Galaxy 7900GS 1.2ns Zalman Nagrywarka myśłe nad Pioneerem 111D a Benq dw1655 Zasiłka tak do około 400zł i myślałem nad Cooltek CT500 albo Topower TOP-500P3 500W I jeszcze jakiśwentyl na procka tak za ok 100zł - nie mam pojęcia jaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Mobo: gb ds3 vga: 7900gs lub 7900gto 512mb (niestety od msi) zasilator: Topower/Seasonic/Tagan ~ 400w naped: Benq/LG/Nec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 widze że Gigabyte'a DS3 dużo osób poleca. Grafa to chyba będzie jednak 7900GS. A co do napędów i zasiłek mogę prosić o jakieś konkretne modele ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 ktos wspominał o problemach z GB DS3 z 7900gs Galaxy(jak się podkręca)... ponoć takie są ale moj kolega nie uświadczyl ich.. ale jednak warto być ostrożnym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) co tak wszyscy tego DS3 polecają zamiast P5B Dlx. Przecież z DS3 jest więcej problemów Edytowane 15 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 ale jest lepsza... więc już wiesz dlaczego... wieksze FSB i takie zprawy ;] DS3 ma tylko problemi z tym galaxy i chyba z jakimiś patriotami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) A ktoś ma jakieś doświadczenia z Gigabyte'm DS4 ?? I drugie pytanie jakie chłodzenie do 100zł (max 150zł) Edytowane 15 Października 2006 przez dw.flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 co tak wszyscy tego DS3 polecają zamiast P5B Dlx. Przecież z DS3 jest więcej problemów Hmm... Może dlatego, że jest tańsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Hmm... Może dlatego, że jest tańsza. Ale jużte 150zł mogę dołożyć jak płace za kompa jako koło 3200zł czy tam ilu ;] ( za RAM nie płaciłem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Po pierwsze doluz do 6400 Bralbym jednak asusa ze wzgledu na problemy gigabyte z niektorymi pamieciami. Chlodzenie poszukaj uzywanej scythe ninja D111 jest jakis lekko kulawy ten benq starczy Co do zasilki mozesz pomyslec o chieftecu cft cichy i wydajny w 400zl mozesz naprawde mocny model zakupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 to jaką nagrywarkę brać ?? jużsam nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 nagrywarke... benQ 1655 DW ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Ja mam 2 nagryware z Samsunga i fajnie czyta wszystkie plytki. Jako zasilke - sam popelnilem maly blad kupujac NeoTeca ale nie do swoich kompow kupilem 2 Yesico i sprawuja sie swietnie. Tagany ponoc tez dobre. Osobiscie next razem kupie z odkrecanymi kabelkami bo to serio upierdliwe jak trzeba to gdzies upchac a i tak spada prosto przed jakis wentyl xD. Chlodzenie - ja mam to co w sig. i jestem zadowolony. caly czas utrzymuje ta sama temp. (od 25-30 ale kulawa pasta kulawo nalozona :P) On chyba sobie radzi lepiej z wiekszymi temp. Polecam bo produkt dobry - teraz wyszedl mniejszy odpowiednik ale nazwy zapomnialem :P Edytowane 16 Października 2006 przez lifanek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 A może zamiast 2x1GB weź 2x512mb i będziesz miał na MSI 7900GTO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 A może zamiast 2x1GB weź 2x512mb i będziesz miał na MSI 7900GTO Jakby to powiedziec.. RAM się nie wlicza w cenę kompa bo ciotka mi kupiła ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 I jakby tu powiedziec jak ktos chce sobie poogladac Viste w pelnych okazalosciach to trza miec 1gb... wiec zeby cos jeszcze porobic konkretnego to warto miec te 2gb a po za tym za niedlugo to bedzie minimum (teraz - chocby FEAR), tak jak teraz jest 1 gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Co do opinii o wymaganiach to ja bym się jeszcze mocno wstrzymał :) co mówiono jak wyszedł XP? że też poczeba bydzie kosmicznego kompa, bo wszyscy się sugerowali jego ... wyglądem. Fakt, więcej wymagał niż Win 98 i 2000, ale np. ja w robocie pracuję na celku 433 i mam ... :D :D :D XPka. No i nie ma tej szybkości co mój domowy ale jest nieźle. :D Więc panowie - zamilczmy co do wymagan oficjalnej wersji Visty (te buildy co wychodzą w ogóle nie są wyznacznikiem pełnego produktu). aż do premiery ;) Edytowane 17 Października 2006 przez sinsx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...