Mirkus Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Czy ten Pentagram zmiesci sie na płycie K7NF2 ???. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 na płycie raczej sie zmiesci. Problem w obudowie. Moze zawadzac o zasilacz, ja musiałem swój zamontowac pod kątem i i tak jest na styk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła81 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 jak nie ma zadnych kondensatorow lub innych elementow na plycie to powinien sie zmiescic ja mam 120 cu+ i musialem wyciac czesc obudowy nad nad nim bo wystawal ok 3 cm ponad plyte glowna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ja musiałem pod dolne śróbki od zasilki włozyc dystansy, tak ze jest pod kątem dość duzym. poza tym nie poraza wydajnością i ciszą. Za tą kase kupisz lepszy i mniejszy, najlepiej cos z hp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Kolega ma QVC-100 AlCu+ i na minimalnych obrotach jest nie słyszalny, do P4 2,4@3,0ghz jest wystarczający, według mobo 27*C idle i stress 41*C B-) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Nie jest to zły cooler ale za tę cenę można znaleźć coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...