siroco Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Co sądzicie o tym monitorze- ASUS MM19SE 19" ? [url=http://www.kontrast.pl/item.asp?itemStr=1062&itemCurrentId=3283]Moja strona[/url] warto go kupić? W Media kosztuje obecniew 80000 zl. Potrzebuję monitora do interbnetu,gier i filmów oraz trochę do zdjęć a mój crt się kończy. Z lcd nigdy nie pracowałem więć proszę o radę. Ten Asus nie ma DVI i z tego co wyczytałem na stronie producenta te 8 ms to Tr+Tf (nie wiem co to znaczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 uuuuu 80 000zł to duzo jak za tne monitor :P za taka cene jest w miare duzy wybor ;] jest kilka samsungow godnych polecenia o ktorych powiedziano juz troche na tym forum. przeczytaj w temacie lcd do gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siroco Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 uuuuu 80 000zł to duzo jak za tne monitor :P za taka cene jest w miare duzy wybor ;] jest kilka samsungow godnych polecenia o ktorych powiedziano juz troche na tym forum. przeczytaj w temacie lcd do gier... Oczywiście 800 zł,- to była pomyłka.Natomiast tym Asusem sie zainteresiwałem bo ma przystępną cenę o panel przechylany do przodu a u mnie monitor stoi na nadstawce biurka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...