LukeXE Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Witam :) Konkurs na najlepszą autokaskadę zakończył się 1 września, ale dopiero teraz ludzie na XS sie obudzili i powstał wątek o tym :) W wersji angielskiej i oryginalnie jak ktoś chce, to zapraszam : http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=119433 A pokrótce po polsku, udało mi sie zbudować najlepszą autokaskadę, która miała najlepszą temp idle i load ze wszystkich innych, które zbudowano na potrzeby konkursu :) I tempka load 155W (gaz to dwutlenek węgla i propan) :rolleyes: Od Gray_Mole dostanę takie cuś (płytowy wymiennik ciepła): Od Fuggera parownik z zaworem rozprężnym :) Dziś jak wstałem rano to poprostu mnie ścieło, jak zobaczyłem ten topik, I feel great :) Ciągle nie moge uwierzyć w to wszystko Edytowane 15 Października 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 No to gratulacje... chyba nic nie muszę dodawać :) No może tyle, że na pewno nie był to konkurs na najładniejszą ac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ta sama wygląda teraz tak : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Gratulejszyn! ;] Btw,to blyszczace co dostales to? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Nowiutki, błyszczący płytowy wymiennik ciepła :) Akurat do nowego projektu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 gratulacje :D to dowodzi ze polak potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Gratulacje - jestes WIELKI! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Gratsy Luke ...w pelni zasluzony, wypracowany tytul B-) . Zebym tylko mial czas ...zebym mial ...to pewnie bym pokonkurowal :wink: . pozdro piotres Edytowane 15 Października 2006 przez piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Brawo, tylko coś mi się foty tych prezentów nie wyświetlają :wink: EDIT: OK, już widzę. Edytowane 15 Października 2006 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Luke wpadajcie do Krakowa ;] Tymrazem pijemy browara [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Gratulacje Luke! :) Tak trzymaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 GRATULSY :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Dzięki wszystkim :) Daron, 28-29 października sie widzimy, szykuj wolny czas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 To było oczywiste że wygra B) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Brawo Luke. To było oczywiste że bedziesz najlepszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 gratulacje, widac, ze Polak potrafi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Gratz Luke ;) May the force be with You ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Wielkie Grarulacje, widać polska myśle techniczna jest ceniona na swiecie :D I tak trzymac!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) gratsy-zapewne dodatkowe punkty były za mega el0 mlodzieżowy wygląd :wink: Teraz na świecie będa Polske kojarzyć z Janem Pawłem II, Wałęsą i LukeXe B) :wink: Edytowane 16 Października 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Teraz na świecie będa Polske kojarzyć z Janem Pawłem II, Wałęsą i LukeXe Padłem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Jeee polak sławny :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 ja wiedzialem ze tak bedzie :D ja wiedzialem.... GRATKI, czas zrobic -100 na co2 z autkok ;] (btw. pytałem w shoutbox, ale: kiedys na śp HT dawales chyba dane z naklejki czy tam czegos Twojego rotarka, mozesz zapodac je to czy na freoniaczu?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Jak czytalem temat o zawodach juz dawno temu, to cos tak switalo, ze Lukasz wygra ;) Brawo :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) gratulacje :) berkut prawie jak LukeXE :banana: Edytowane 16 Października 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 GRATZ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Dzięki chłopaki berkut prawie jak LukeXE :banana: Nie przesadzajmy, Berkut to żywa legenda, ma głowe do pomysłow. Ja powolutku sobie pracuje na taką pozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Brawo Luke ! Jesteś niesamowity ! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Teraz cos zrobić cos innego najfajniejszego na świecie w dziedzinie chlodnictwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unseens Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Gratuluje:) Pokazałeś Klase :gitarzysta: Oby tak dalej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...