Gość Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 moze cos na lampach nixie? http://www.allegro.pl/item156945232_najtan...militarne_.html mozna wstawic ze 4 i na przelacznikiem przelaczac funkcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Hmmm ciekawe czy worlog umarł jak i sam pomysł. Whatevah. Z tymi nixie zastanawiam się czy istnieje taka mozliwośćżeby przez to to wyświetlać sobie atualne taktowanie CPU... wie ktoś może czy da się na jakimśukładzie coś takiego zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) to zdaje sie steruje tak samo jak zwyczajne wyswietlacze LED. co do wyswietlania czestotliwosci nie bardzo wiem skad ja wziac. trzeba by z kompa jakims programem i wyslac na lpt/com/usb i uklad ktory to odczyta.. edit: tak to ma wspolna anode i 10 katod dla kazdej z cyfr w wyswietlaczach jest tak ze elektroda jest od kazdego z 7 pol. i trzeba zasilac 170V http://www.tube-tester.com/sites/nixie/data/lc-516.htm Edytowane 15 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Archeologia... Teraz pewnie poleci we mnie skrzynka pogniłych pomidorów i nóż w zad, ale w czeluściach to mam ;) No i co? I nic... Tak sie na sentymenty mi zebrało że sobie archiwum modyfikacji przejrzałem i doopa blada. Mod, który skazany był na sukces... umarł? Pan autor "Ostatnio aktywny Wczoraj, 17:44", da znać czy wyczekiwać nadal, czy zapomnieć? ;> Bo szkoda pudła, pewnie poleci na strych i wróble sobie gniazdo zrobią, a chciałbym się mylić... Edytowane 13 Maja 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Hmmm on byl juz bardzo zaawansowany takze mam ogromna nadzieje, ze autor zaraz napisze 'oj zapomnialem o Was' i wklei piekne zdjecia gotowego moda ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Mod ma szansę być jednym z lepszych jakie widziałem, niech tylko zostanie skończony. Edytowane 17 Maja 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek@ Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Fakt, jeden z ciekawszych pomysłów pozostanie niedokończony. Zablokujcie mu konto albo listy z pogróżkami poślijmy :) :) ... nie ma jak solidna motywacja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 nic nie pojdzie na strych. Mod musial poczekac bo mialem w tym roku mature ale dzis juz ostatnia napisalem wiec w przeciągu kilku tyg bedzie jakis update. A myslalem ze to ludzie zapomnieli :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 nic nie pojdzie na strych. Mod musial poczekac bo mialem w tym roku mature ale dzis juz ostatnia napisalem wiec w przeciągu kilku tyg bedzie jakis update. A myslalem ze to ludzie zapomnieli :PP Nie zapomnieli, nie zapomnieli Instytut Pamięci Forumowo-Portalowej prowadzi skrupulatnie swoje akta. Zostaniesz sumiennie rozliczony : ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) nic nie pojdzie na strych. Mod musial poczekac bo mialem w tym roku mature ale dzis juz ostatnia napisalem wiec w przeciągu kilku tyg bedzie jakis update. A myslalem ze to ludzie zapomnieli :PP A już delegacją z motyką i widłami szykowałem ;) Rób stary, rób -boś już narobił...ale smaka :P Edytowane 17 Maja 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...