SpiderMAN Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Co tu pisac, wkurza mnie to... Zreszta zobaczcie screena :P Dzieje sie tak na kilku roznych ekranach startowych... Ktos sie spotkal z zyms podobnym? Moze wie jak temu zaradzic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Spotkałem się z tym po zabawie z programem StyleXP: Logons i sprawdzaniu ekranów logowania, które nie obsługiwały polskich znaków. W programie StyleXP jest możliwość wybrania opcji "Reset 2 XP Default". Wtedy wszystko wraca do normy. Edytowane 16 Października 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Dzieki, pomoglo... Nie wiem czemu na to rozwiazanie nie wpadlem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...