Marcia89 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 wiem ze takie felietony pojawiaja sie bardzo czesto w gazecie "wprost" lub "newsweek" sama czesto je czytam:) pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 wiem ze takie felietony pojawiaja sie bardzo czesto w gazecie "wprost" lub "newsweek" sama czesto je czytam:) pozdrawiam:) No wiem, ze felietony Skiby sa w gazetach itp. Caly problem polega na tym, aby znalezc 3 felietony roznych epok o tej samej tematyce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcia89 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 hmmm:) no to ciezka sprawa:) temat najczesciej pojawiający sie we wszystkic epokach to milosc ale nie znam zadnego feliotonu o takiej tematyce:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Slownictwo i frazeologia mlodych uzytkownikow komputerow. Scharakteryzuj na wybranym materiale. Tak zeby nie pisac pracy dzien przed matura, potrzebuje tu jakies pomocy :D Temat zapewne nie jest obcy, ale problem polega tu bardziej na literaturze podmiotu - chodzi glownie o ksiazki, ktore zawieraja cos tam w sobie o tym ;] no i jakies ciekawe artykuly, niekoniecznie internetowe . ... na wybranym materiale. czyli blogi, wypowiedzi z for, gadki via komunikatory, irc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 na temat blogow to Masell sie znakomicie zna :D kiedys fajne linki podawal do tych wszystkich panienek co rozowy uwielbiaja i "sh" moim zdaniem przyklad takiego blogu bylby genialny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korki7 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 mam pytanko. wybrałam temat "Jak pisarze romantyczni korzystali z tradycji ludowej. omów zagadnienie na przykładzie utworów Mickiewicza i Słowackiego". jaki utwory Słowackiego mogę wybrać do omówienia. przychodzi mi do głowy tylko Balladyna. jakieś pomysły?? może wiersze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...