Galago Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Witam... Szukam sterowników do karty... Radeon IGP 345M, raczej ślepy nie jestem, ale nie widzę ich na stronie producenta. 'Możliwe, że źle szukam :oops: ' mile widziane podpowiedzi skąd sterowniki można pozyskać. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) To jest uklad zintegrowany?? Jezeli tak to sproboj jakis Omeg. Powinny chodzic. Ew sproboj tego - http://download.hiq24.de/download.php?kate...t_enu_35774.exe Edytowane 16 Października 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Hmm... szczerze przyznam, że nie wiem czy jest to układ zintegrowany, ale jest duże prawdopodobieństwo, że tak... Nie wiem 'prawie nic' o konfiguracji sprzętowej. Laptop Sony Vaio PIV z roku 2004. Podrzucę link histerykowi. Dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...