Arek460 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Proszę was napiszcie mi, jakim programem mogę zabezpiczać płyty hasłem tak ,aby gdzy ktoś będzie chciał ją włączyc musi podać hasło. Ja instalowałem już parę razy sfelock ale gdy go uruchomiłem, i chciałem wykonać w nim jakieś zadanie to, mój komputer poprostu się zawieszał. Proszę was pomużcie mi!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 winrar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Steganos security suite, jest tam możliwosć szyfrowania całych cd, będziesz mógł odpalic taka plytke wszędzie, bez instalacji softu - caly program szyfrujacy nagrywa sie automatycznie razem z plytką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Dobre to jest? Działa na 100%? Nic się nie kaszani? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...