Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 czy pomka 9000l/h nie bedzie za mocna do mojego WC za weze mam ogrodowe i miedziany blok wodny samorubka jedmolita kostka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 czy pomka 9000l/h nie bedzie za mocna do mojego WC za weze mam ogrodowe i miedziany blok wodny samorubka jedmolita kostka No, mysle ze do WC to wystarczy tak z 600l/h :) przynajmniej chce sobie sprawić taką: Eheim Aquaristik 1048. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 silniejszych nie bylo???? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Stary ty chcesz podlewac ogrod!!!?? Czy chlodzic proca :))? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 przemienie sie w proroka i powiem ze ci cisnienie rozjebie weze jak ja podlaczysz!. Ale po to jest wiara zeby miec nadzieje :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Jeśli niby 900 Ma rozje... węże, to co powiesz na 1380l/h :D Ja takiej urzywam. Trzeba tylko mieć dobre obejmy (cybanty) bo inaczej rurki Ci zlecą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 moze i dobze ze nie kupilem zaoszczadze 200zl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Jeśli niby 900 Ma rozje... węże, to co powiesz na 1380l/h :D Ja takiej urzywam. Trzeba tylko mieć dobre obejmy (cybanty) bo inaczej rurki Ci zlecą...Julek naucz sie czytac on napisal 9000l/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 czy pomka 9000l/h nie bedzie za mocna do mojego WC za weze mam ogrodowe i miedziany blok wodny samorubka jedmolita kostkaA skąd ty masz taką maszyne? Z wozu strażackiego wymątowałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirinti Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 W razie awarji zanim się zoriętujesz, a będziesz miałakwarium zamiast komputera, a odłamki płyty głównej będą robiły za rybki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 czy pomka 9000l/h nie bedzie za mocna do mojego WC za weze mam ogrodowe i miedziany blok wodny samorubka jedmolita kostka No, mysle ze do WC to wystarczy tak z 600l/h :) przynajmniej chce sobie sprawić taką: Eheim Aquaristik 1048. 600l/h to strasznie malo... ja mam 700 i to porazka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 600l/h to strasznie malo... ja mam 700 i to porazka... Mate mówił, że Eheim to co innego - ja sie na razie go słucham :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 czy pomka 9000l/h nie bedzie za mocna do mojego WC za weze mam ogrodowe i miedziany blok wodny samorubka jedmolita kostkaA skąd ty masz taką maszyne? Z wozu strażackiego wymątowałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 czy pomka 9000l/h nie bedzie za mocna do mojego WC za weze mam ogrodowe i miedziany blok wodny samorubka jedmolita kostka Ja pier... 9000l/h - :D możesz chłodzić tym 5 kompów, to wtedy będzie w porządku. :D Taką chcesz kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 to jest pompka? chyba raczej przepompownia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 to jest pompka? chyba raczej przepompownia ;) To jest pompa magnetyczna. max. wydajność to 9400l/h przy cenie 2399zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 To jest pompa magnetyczna. max. wydajność to 9400l/h przy cenie 2399zł. Z tego to fontanne można zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 600l/h to strasznie malo... ja mam 700 i to porazka... Mate mówił, że Eheim to co innego - ja sie na razie go słucham :) A ja właśnie kupuję od niego blok&zapinkę na zamówienie, i pisze mu test jego WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 nie moja ma byc troche inna moja to pompka ogrodowa zatapialna 400w za 200 zl w Praktikeze pod Warszawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 wiecie co chyba ja kupie tylko zamiast wody naleje czegos co pradu nie przewodzi czegos typu olej mineralny i glony nie beda rosly :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 400Wat, chyba cos Ci sie pomieszało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 nie moja ma byc troche inna moja to pompka ogrodowa zatapialna 400w za 200 zl w Praktikeze pod Warszawa ja mam do sprzedania 700l/h AQUA EL - zatapialna za 60zl (z przesylka) bo chce kupic sobie cos silniejszego.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 wiecie co chyba ja kupie tylko zamiast wody naleje czegos co pradu nie przewodzi czegos typu olej mineralny i glony nie beda rosly :)Cy glony nie urosną to nie wiem ale olej ma jakieś 8-10 razy mniejszą zdolnośc chlodzenia niż woda więc nie wiem czy to się opłaci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 wiecie co chyba ja kupie tylko zamiast wody naleje czegos co pradu nie przewodzi czegos typu olej mineralny i glony nie beda rosly :)wystarczylo by blok posrebrzyc, amalgamatem lub elektrolitycznie, koszt niezbyt wysoki, a moglbys lac plyn chlodniczy nie ? zero glonow a i odprowadzanie ciepelka tez by chyba wzroslo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 wiecie co chyba ja kupie tylko zamiast wody naleje czegos co pradu nie przewodzi czegos typu olej mineralny i glony nie beda rosly :)wystarczylo by blok posrebrzyc, amalgamatem lub elektrolitycznie, koszt niezbyt wysoki, a moglbys lac plyn chlodniczy nie ? zero glonow a i odprowadzanie ciepelka tez by chyba wzroslo ? ja leje plyn bez zadnego posrebrzania chyba nie rozpusci mi bloku i chodnicy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 ..., a moglbys lac plyn chlodniczy nie ? zero glonow a i odprowadzanie ciepelka tez by chyba wzroslo ? No właśnie dlaczego nikt go nie chce uzywac przeciez po to on jest. Glony nie urosną (alkochol zabija:) ) a i odprowadzenie ciepla będzie niewiele mniejsze niż czystej wody a korozja mniejsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...