Weelkoo Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Kurcze... Sam szukam bloku na C2D.. Mate na razie nie wypuszcza nic nowego wiec musze szukać.... I mam strasznie mieszane uczucia. Wciągnąłbym F3D ale zapinka jest po prostu tak brzydka ze psuje cały urok bloku. Homemady... hmm.. mieszane uczucia. Misiu, Kyniek... jakoś sie to kłoci z moim wewnętrznym sumieniem (pozdro dla chłopaków)... G-Flow jest wypasiony.. Pod 775 wiec świetnie sie go zakłada jak normalny cooler.. nawet bym płyty nie musiał odkręcać.. ale kurcze 450zika.. Właśnie.. w niemczech ten blok kosztuje 90eurasi w sklepie.. czyli 350zika. U nas stówke drożej... Proszę podpowiedzcie mi jeszcze jakieś sensowne propozycje... Gdyby Samhein zrobił coś z ta zapinką... ;> Swiftech STORM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Weelkoo - chciałbym aby CPU-Z pokazywał prawdę ale niestety jak do tej pory mój miernik się nie mylił. Sprawdzilem ponownie i napięcie waha się między 1,416 a 1,419V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Swiftech STORM :)hmmm. czy ja wiem ten bajerek z dyszami wymaga mocnej pompki o duzym przeplywie, aby w pelni go wykorzystac. do tego mozliwosc zatykania sie dysz - trzeba zadbac o dobre fitrowanie wody. mam ten bloczek i go sobie porownam do poprzedniego :) moze zobacze tez jak bedzie sie zachowywal przy zmianie pompki z lainga na hydor l-30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 ten Black Water do mnie nie przemawia... ale moze byc ;) storm + 3x120 i tak bije po oczach ;D skad storma bierzesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Storm pewnie z Cooling.pl :> Co do zestawu jeśli nie musiałbyś dużo dopłacać polecam Coolteka Natomaist odradzam te wentyle Fandery są od nich lepsze, porównywałem je razem :) . Poza tym wszystko OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Zamiast barwnika cooltek,wez UV-Dye z realitynet albo z mcs- nie bedzie sie osadzac tak szybko,chłodnice bierz coolteka 3x120 (troche wydajniejszy),przydaloby sie kupic jakies borygo czy cuś ;) Edytowane 25 Października 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Hyh, przy łączeniu tematów post Weelkoo uciekł mi na strone nr. 1 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2365623 poca przeprasza za komplikacje ;] Na drugi raz, nie pisz drugiego tematu jak ma już jeden traktujący o tym samym. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) eee tam, kicha z tym stormem ;) ktos chce sie pobawic? oddam za pol ceny ;) bez zabaw z pomka itd. itp sadzilem, ze bedzie mial wydajnosc chociaz ciut lepsza od AC-XP, a tu bida z nendza, temp w stress wyzsze. przeszla mi nawet ochota na sprawdzanie z inna pompka, za bardzo juz sie przywiazalem do lainga. ktos zainteresowany to walic na PM ;) temat sprzezdazy bloczku, juz nieaktualny :) Edytowane 26 Października 2006 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Czyli Nexus lepszy ,w zasadzie w środku ma budowę "pinowca" Zobaczymy co potrafi PrisonProV2 od Kyńka ale chłop chyba zaniemógł bo już tydzień czasu wysyła :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...