spider3 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 gdzie mozna dorwac sterowniki do sieciowki 3c509b III Etherlink ISA pod XP.Windows XP nie znajduje mi jej a wczesniejsze systemy ja znajdowaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAMMUT Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Sprawa jest blacha winxp slabo rozpoznaje karty pod isa a sterowniki jeszcze trudniej dostac wiem bo sam mialem taka i raz wykryl raz nie a po wgraniu service pack'a wogule jej nie roszal lepeij z kozystaj z PCI karty w cenie 40-80zl na gieldzie Narta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A wiecie jak zaktualizować stery pod xp do 3coma??? Bo nei idzie mi cos qrde :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...