BB Kng Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Witam, Podzczas przesuwania okna, animacji itp., występuje "chropowatość" (nie wiem jakiego innego wyrazu użyć) przemieszczanego obiektu. Czy to normalne na ekranie LCD? W trybie analogowym efekt jest jakby mniejszy niż przez DVI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Nie za bardzo rozumiem o czym mówisz, jak masz aparato to cyknij fotke. Właśnie sobie przesuwam okiengo gg i żadnej chropowatości nie zauważyłem, mój monitor LG 1919S, podaj model swojego :) . Może chodzi ci o smużenie? Edytowane 17 Października 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Kng Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Nie za bardzo rozumiem o czym mówisz, jak masz aparato to cyknij fotke. Właśnie sobie przesuwam okiengo gg i żadnej chropowatości nie zauważyłem, mój monitor LG 1919S, podaj model swojego :) . Może chodzi ci o smużenie? Chodzi o to, że podczas przesuwania okienka, wogóle ruchu następuje jakby chropowatość lub pikseloza na kształt szachownicy. Model to 1952TQ 1280/1024 60Hz. Dziwne to jakieś. Kable są ok. Na CRT też ok. TO NIE SMUŻENIE Przy przesuwaniu obraz nie jest gładki. Ta choler... szachownica tworzy się w innym odcieniu danego tła... podczas ruchu robi się tak: http://www.sob25.internetdsl.pl/Pattern%201.gif oczywiście piksele są ZNACZNIE mniejsze. Edytowane 17 Października 2006 przez BB Kng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Musiałem się bardzo dokładnie przyjrzeć u siebie, żeby to zauważyć. Też to mam, ale jakoś wcześniej tego nie zauważyłem. Przewrażliwione masz oko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Kng Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) Musiałem się bardzo dokładnie przyjrzeć u siebie, żeby to zauważyć. Też to mam, ale jakoś wcześniej tego nie zauważyłem. Przewrażliwione masz oko ;) HA! Ale jednak jest! Rzeczywiście chyba przewrażliwiony jestem bo w innych też tak jest... B-) Edytowane 18 Października 2006 przez BB Kng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...