Siv Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Na plycie glownej ASUS CUSL2-C nie moge zresetowac hasla BIOS'u . Szukalem w instrukcji i nic tam nie jest napisane :? :( :cry: . !POMOCY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Wyciągnij baterię, odłącz zasilanie i idź na półgodzinny spacer :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Po co baterie wyciagac ? Wystarczy zworke na sekunde przestawic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jesli nie ma zworki (a czesto tak bywa na ASUSACH), to jest na plycie miejsce gdzie ta zworka powinna byc. Odnajdz to na plycie i zewrzyj czyms :D Ale latwiej jest wyjac baterie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Wlasnie... o to chodzi , ze nie ma zworki, a jak wyjme baterie, to mi sie BIOS zresetuje i bede go musial znowu ustawiac :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Wlasnie... o to chodzi , ze nie ma zworki, a jak wyjme baterie, to mi sie BIOS zresetuje i bede go musial znowu ustawiac :? . Obawiam się, że reset jest nie unikniony. Co do "miejsc" na ASUSach - miłem CUSL-2 i zwieranie nie zawsze skutkowało, choć może do hasła wystarczy. Ja musiałem go całkowicie "wyładować" bo źle wgrał sie bios :oops: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Czy moglbym dostac jakies namiary na ta zworke :roll: ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...