3r!c Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Na informatyce dostalem takie pytanie: dlaczego jak nacisnę klawisz F1 w eksplorerze pojawia mi się pomoc do windowsa a nie do eksplorera(nie chodzi tutaj o IE)? zna ktoś może z Was odpowiedz na takie pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Nie proś, żeby użytkownicy forum wypełniali za Ciebie Twoje obowiązki. Na forum nie wolno zamieszczać postów z prośbą o zrobienie zadań domowych bądź podanie odpowiedzi w testach/konkursach. Klikniej sobie w menu pomoc i zobacz czym jest 'pomoc' tego 'programu'. A pozniej sobie poczytaj jaką funkcje pełni explorer w windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r!c Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) to nie jest praca domowa, to jst pytanie ktore mnie zaciekawiło niesamowicie bo nie znam na nie odpowiedzi, prace domowe umiem sobie sam zrobic, to była ciekawostka na koniec lekcji ale nie zdazyl kolo nam powiedziec i sami mamy sobie znalezc... a ja szukalem już wszędzie i nie mogę znaleźć :( Edytowane 17 Października 2006 przez 3r!c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 A może w ogóle pytanie brzmiało dlaczego nie wyświetla się pomoc Eksploratora Windows ? :lol: Co nie zmienia faktu, że nie wiem po co komu odpowiedź na takie lub pierwotne pytanie skoro brzmiałaby "bo ktoś w MS tak wymyślił" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...