ted26 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Poszukuję słuchawek do playera MP3 za około 150zł. Muszą/muszą być/mieć: 1. NIE douszne 2. najlepiej na pałąk z tyłu głowy 3. nie zepsuć się po miesiącu 4. dobrze trzymać się na uszach (żeby nie spadały) 5. dobry dźwięk 6. bardzo dobre basy Słuchawki będą używane głównie do techna zatem dobry bas jest nieodzowny i bez tego nie przejdzie. Allegro odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=189254 tutaj poczytaj a wszystkiego sie dowiesz.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted26 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Przeczytałem całość (choć pod koniec już mnie to trochę przynużało) i mam teraz niezły mętlik. Albo ja mam za duże wymagania albo nie ma takich słuchawek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Koss Sporta Pro. Nie słuchałem, ale wystarczy o nich poczytać :) Na wszystkie kossy masz dożywotnią gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted26 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) http://www.techmarket.pl/shop.php?a=opis_p...78#show_product Warto kupić w tym sklepie? Czy może znacie jakieś inne sprawdzone miejsca? Sporta pro od porty pro różnia się tylko wykonaniem? edit Czytałem ze Sporty pro są nietrwałe więc znowu mam mały dylemat Edytowane 18 Października 2006 przez ted26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 na allegro kupisz porta pro ponizej 150 zl, np: http://www.allegro.pl/item134974232_koss_p..._gwarancja.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Od siebie polecam KOSS PORTA PRO... Sporta PRO są jakieś łamliwe (sporo ludzi widziałem po forach którym pękły)... Do 150 zł chyba najlepsze rozwiązanko do MP3 i nie tylko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 AKG K24P/K26P ale z wygodą to średnio u nich, o trwałości się nie wypowiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 ja mam koss porta pro + iriver ifp 895... nie ma jeszcze nikgo komu by szczeka nie opadla po krotkim odsluchu ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Odkopie troszke. Jak wyglada sprawa noszenia tych (Koss) sluchawek i czapki na glowie. Nie przeszkadza w niczym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...