MAGIC Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 poszukuje programu do przydzielenia prędkości do odpowiedniego IP zakładam sklep+cafe internetowe będzie łącze 2Mb+ (Multimedia) dali mi router ale dziady nie chcą podać hasła :mur: więc w nim nic nie ustawie :-| potrzebny jest program który ma możliwość ograniczenia łącza na dane IP z jednego kompa w sieci teraz w sieci jest 6 kompów wszystkie podłączone do swicha ten główny z którego ten program miałby działać też jest do swicha podpięty Z GRÓY DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 witam routera zresetuj a soft to np: NetLimiter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 router resetowałem i dalej jest hasło :( ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 witam ... ale defaultowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 próbowałem już różnych haseł które znalazłem w necie miały być uniwersalne, servisowe itp nie działają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 witam napisz jak robisz RESET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 normalnie takim "zamaskowanym" przyciskiem nad którym jest napis reset kiedyś miałem inny router ale tamten się posypał :( i dali mi ten na starym zrobiłem reset i wchodziłem hasłem admin login admin a na tym nie moge :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 witam jaki to router? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 niewiem jaki to ruter :( jest na nim tylko naklejka operatora "Multimedia" i naklejka z numerem IP [LAN i WAN] nic więcej :( dobra "avecezary" dzięki za odpowiedzi dałem sobie już z tym spokuj ALE WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC musze znaleźć jakiegoś znajomego mojego znajomego znajomego :) co ma znajomego w Multimedii :) I może tamten znajomy znajomego co pracuje w Multimedii da mi te hasełko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 niewiem jaki to ruter :( jest na nim tylko naklejka operatora "Multimedia" i naklejka z numerem IP [LAN i WAN] nic więcej :( dobra "avecezary" dzięki za odpowiedzi dałem sobie już z tym spokuj ALE WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC musze znaleźć jakiegoś znajomego mojego znajomego znajomego :) co ma znajomego w Multimedii :) I może tamten znajomy znajomego co pracuje w Multimedii da mi te hasełko :) Zrób zdjęcie tego urządzenia, i umieść je w temacie, może wcale nie jest to router. Spróbuj jeszcze takich kombinacji: 1. Użytkownik: (nic nie wpisujesz), hasło:admin 2. Użytkownik: admin, hasło: (nic nie wpisujesz) 3. Użytkownik: admin, hasło: admin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...