leonardo Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 BenQ FP93GX. Szukałem wszedzie FP91GP ale nie ma ich nawet w sklepach internetowych wiec musze kupic cos co jest dostepne teraz.Napiszcie mi co sadzicie o tym modelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opti Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) BenQ FP93GX. Szukałem wszedzie FP91GP ale nie ma ich nawet w sklepach internetowych wiec musze kupic cos co jest dostepne teraz.Napiszcie mi co sadzicie o tym modelu. jak to nie ma, w sirius.pl ten monitorek jest dostepny BenQ LCD 19'' FP91GP ;) stanowczo jak cos to bierz FP91GP jest to juz matryca P-MVA i monitor bedzie smigal pieknie ;) Edytowane 18 Października 2006 przez opti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Wg. testu na Egiełda powinna niedługo się pojawić nowa partia tego lcd więc ja bym poczekał. 91GP ma lepszą matrycę (naprzykład). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...