Vennor Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ej no, miałem być między 19, a 20 - byłem. Nie było Was :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Ej no, miałem być między 19, a 20 - byłem. Nie było Was :). Ha, czekalismy do 20:30... A tak sie przedstawil dzisiajszy pojedynek :D. Bylem z Szawel'em w teame, kolesia normalnie zmietlismy z powierchni ziemi ;>. Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 zapodajcei jakies screeny - z miasta, budowli itp:) chociaz tyle zobacze;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wieczorkiem bedziemy znowu trzaskac to porobie screeny mojej malej miescinki i zapodam tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 O której gracie? Znów w okolicach 20.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ja właśnie sciagam i chetnie z wami pogram :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Co wieczor gramy okolo 20:00 z malymi poslizgami w jedna badz w druga strone. EDIT: Chęć gry do mnie na GG wyraził na razie micro. Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Gramy cos dzis? Ja jestem chetny, jak tylko odzyskam swoje haslo z ubi.com. EDIT: OK, I'm game. Login w grze albo costi, albo costipl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ja pisałem do stich'a, że również będę czekał do 21. :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jakie macie nicki w grze? Ja costipl, w tej chwili siedze na kanale Marketplace i probuje jednoczesnie zlapac Stich'a na GG, zeby w cos zagrac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) glupie pytanie czy ktos odpalał to na C2D??? Edit: doba st1ch ma c2d i jakos mu smiga.... szlagby to!!!:/ Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Dziś podczas gry robie screeny i pokaże tym, co nie mogą odpalić :D Jak na razie są: Vennor, costi, st1ch i ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) no mi się już ściąga, szkoda tylko, że osiągam marne ~250KB/sek, więc zagram gdzieś za półtorej godzinki /edit/ widzę, że te 250 to limit dla free userów :-P no nic, jak będziecie coś grać około 22 to dajcie znać co i jak ;-) Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 na innej windzie sie odpaliło i pogralem chwile.... no coz sprobuje cos poszperać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Co z tym graniem dzisiaj? EDIT: stabilnosc ich serwera jest po prostu zenujaca... w kolko kogos wywala, azczecie gry to niemalze cud. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) No dobra, moje miasto było okropnie zacofane :P. Na początku w ogóle nie wiedziałem co robić. Z upływem czasu było coraz lepiej, ale później okazało się, że źle zaplanowałem miasto, itd. Podczas gdy reszta miała już całe armie ja dopiero budowałem baraki :lol2:. Parę screenów: moje miasto; miasto Costi'ego w tym samym czasie :lol2:; no tak... Dalszy etap rozwoju :lol2:. Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Gwoli scislosci - wywalilo mnie na samym poczatku i jakos nikt tego nie zauwazyl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Gwoli scislosci - wywalilo mnie na samym poczatku i jakos nikt tego nie zauwazyl :PJa pisałem, bo widziałem stosowny komunikat :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 No niestety stabilność jest jeszcze z lekka mizerna. Mimo wszystko jak jest ok, to można sobie całkiem przyjemnie "pomaniaczyć". Jeśli będą chętni na jutro, to proszę o info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 No mi sie gra coraz lepiej, wiem juz co i jak, i unikam strajkow, co napewno nie omieni graczy ktorzy zaczynaja, wiemy cos z Szawel'em o tym, ze na poczatku jest ciezko, ale potem juz z gorki jak sie czlowiek nauczy grac :>. Takze czekamy na noe osoby, i jeszcze raz przepraszamy Costi'ego za to, ze nie zauwarzylismy ze nas opuscil :). Nastepnym razem bede pisal, czy wszscy sa i juz bedzie wiadomo, lub tez zalatwcie sobie mikrofony z sluchawkami i bedziemy siedzie na ts'e... Pozdrawiam, i raz jeszcze dziekuje za dzisiejsza gre :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Przypominam o co wieczornych zmaganiach :D Chętni odzywać się do mnie albo st1ch-a na GG pomiędzy 19:30 a 20:00 Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Od razu sie zapowiadam, ze bede mogl grac od 21. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 dziś będę miał troszkę wolnego czasu też tak przed 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja tez jestem chetny na gre :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zbieramy ekipe, kanal Marketplace. Jakby co to pisac na GG do Szawla albo do mnie: 3504240 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No to zesmy sobie pograli... Server jest strasznie nie stabilny, nie osc, ze co pare minut komunikat wyskakuje o oczekiwaniu na gracza, to jeszcze do tego gdy juz czlowiek sie ustawi, zbuduje i zorganizuje miasto, to pozamiatane, po kolei wszystkich wyrzuca... Najpierw Szawel, potem Costi, i na koniec Micro i takim bezsensowanym sposobem wygralem :roll: :|. Gra pod wzgledem online jestr tragiczna, miejmy nadzieje, ze dzisiaj nam lepiej pojdzie, ja umawiam sie wstepnie na 20:30, ale dzisiaj niech ktos inny zalozy, bo moze to wszystko wina mojego neta? 2 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jam mam 1Mb więc nawet nie podchodzę :D Też tak na 20:00-20:30 się zapowiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A moze lepiej bedzie grac przez hamachi ? (tzn LAN) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) już czekam na Marketplace :) i jak coś to mogę grę założyć, mam 3Mbit ;) Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 już czekam na Marketplace :) i jak coś to mogę grę założyć, mam 3Mbit ;) Ta pobieranie, w wysylanie :o, pewnie neo, i tak jak wszyscy te marne 512 ... Ja juz jestem chetny na gre... Ktos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...