humax5400 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Mam pytanie, nie wiem co jest mojej drukarce Seikosha. A było tak : Postanowilem kupic nową oryginalną taśmę do tej drukarki bo ta taśma którą miałem założoną już słabo drukowała. Wymieniłem i muszę stwierdzić że niestety drukuje tak samo, jak na tej starszej taśme już zużytej. Taśma założona była dobrze, i nie wiem w czym moze byc problem (chodzi mi o drukowanie na potrójnym papierze - faktury itp. - oryginał / kopia / kopia ). Oryginał wychodzi dobrze, ale już obie kopie wychodzą bardzo blado, widać napisy ale słabo. Co to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Przy rurce na której jeżdzi głowica drukująca jest taka mały niebieski sywak. Przesuń go w stronę wałka drukującego, spowoduje to, że igły będą mocniej uderzały w papier. Powinna się wtedy poprawić jakość pierwszej i drugiej kopii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...