Dzakart Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło, zafundowałem siostrze troszkę starszy komputer, postawiłem dziś XP Home sp2, wgrałem Operę 9.02, potem po wejsciu na jakiś portal przeglądarka "zaproponowała" mi ściągnięcie Flasha i po jej restarcie komputer zamarza na każdej stronie z animacją F... Miał ktoś takie "cudo"? Dodam, że w IE nic się nie dzieje :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamu Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło, zafundowałem siostrze troszkę starszy komputer, postawiłem dziś XP Home sp2, wgrałem Operę 9.02, potem po wejsciu na jakiś portal przeglądarka "zaproponowała" mi ściągnięcie Flasha i po jej restarcie komputer zamarza na każdej stronie z animacją F... Miał ktoś takie "cudo"? Dodam, że w IE nic się nie dzieje :huh: Ja miałem identycznie na Pentium MMX 200. Flash ma wymagania sprzętowe (chyba P500), których mój starszy sprzęt nie spełniał. Po prostu wyłącz Flasha (o ile w Operze da się to zrobić). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...