Dr@GuN Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 witam , dziś wygrzebałem w szafie takiego fajnego pentagrama...no i się zastanawiam czy nie użyć go by uciszyć moje kochane wiatraczki...pomyślałem żeby podczepić go do molexa....a za nim polutować trochę i podpiąć 1. frezera 64 pro 2. coś od zasiłki nie wiem co to za szit ale za ciche nie jest (80mm) 3. taki wiatraczek z tyłu budy...(80mm) na normalnym napięciu jest bardzo głośny ale na 9v już nie słyszalny... więc zamierzam podpiąć wszystko pod ten regulatorek...pociągnie ?? jak nie to da radę chociaż z 1 i 2 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 jak do moelxa pdołaczysz a zmolexa dasz przejsciówke na 3pin to powinno pociagna tylko z tgo penta bredzsz musiałcos pokombinowac aby zrobic 3pin-> do kazdekgo wiatarczka 3pinowe lub 2 pinowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 tym to się nie martwię , ja się martwię żeby się nie spalił :) "ciut" się na elektronice znam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 a jaki(chyba nie codogen) :D (ile W ma zasilacz) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 a co zasilacz do tego :P robierz to i popatrz co w środku siedzi,, coś mi się wydaje ze max obciążenie może być troche niższe, poza tym to się będzie grzać i trzeba by się i temu przyjżeć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) No właśnie, w tym regulatorku jest taki radiatorek na układach zasilających chyba, przy wiatraku pentagrama potrafi sie nieźle grzać :wink:, więc przy kilku wentylkach może byc nie ciekawie Edytowane 19 Października 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 robierz to i popatrz co w środku siedzi,, coś mi się wydaje ze max obciążenie może być troche niższe, poza tym to się będzie grzać i trzeba by się i temu przyjżećo to mi między innymi chodzi....zasiłka lada moment do wymiany narazie ciągnie spokojnie , ta co w sigu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...