Skocz do zawartości
Dr@GuN

Regulator Z Pentagrama...

Rekomendowane odpowiedzi

witam , dziś wygrzebałem w szafie takiego fajnego pentagrama...no i się zastanawiam czy nie użyć go by uciszyć moje kochane wiatraczki...pomyślałem żeby podczepić go do molexa....a za nim polutować trochę i podpiąć

1. frezera 64 pro

2. coś od zasiłki nie wiem co to za szit ale za ciche nie jest (80mm)

3. taki wiatraczek z tyłu budy...(80mm) na normalnym napięciu jest bardzo głośny ale na 9v już nie słyszalny...

więc zamierzam podpiąć wszystko pod ten regulatorek...pociągnie ?? jak nie to da radę chociaż z 1 i 2 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co zasilacz do tego :P

robierz to i popatrz co w środku siedzi,, coś mi się wydaje ze max obciążenie może być troche niższe, poza tym to się będzie grzać i trzeba by się i temu przyjżeć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, w tym regulatorku jest taki radiatorek na układach zasilających chyba, przy wiatraku pentagrama potrafi sie nieźle grzać :wink:, więc przy kilku wentylkach może byc nie ciekawie

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

robierz to i popatrz co w środku siedzi,, coś mi się wydaje ze max obciążenie może być troche niższe, poza tym to się będzie grzać i trzeba by się i temu przyjżeć

o to mi między innymi chodzi....zasiłka lada moment do wymiany narazie ciągnie spokojnie , ta co w sigu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi