ace Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 No mam problem, Chce kupić grafe, albo Matrox G550 albo ATI 9000 pro lub 9100 pro Posiadam monitor 17-kę IIYAMA HM704 UTC rozdzielczosci w których pracuje to 1024/768 i 1280/1024. Głównie obrabiam fotki, strony www, a czasami w coś pogram. Zależy mi na dobrej jakości obrazu 2D i dobrym obrazie na wyjściu tv. Którą z tych kart wybrać i ewentualnie którą firmę z grafiką ATI. Aha i jeszcze jedno pytanko, czy te karty bedą chdzily na plycie pod PIV (moja obecna to BX) Z gury thx Pozdrowionka od marka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Nie kupuj Matroxa. On sie przydaje tylko i wylacznie w programach 2d. Jest niesamowicie wolny a kosztuje sporo jak na mozliwosci. No chyba pozostaje 9100 (pro ??? ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Aha i jeszcze jedno pytanko, czy te karty bedą chdzily na plycie pod PIV (moja obecna to BX)Będą. Tak jak już Kaeres napisał, jeśli chcesz w cokolwiek pograć to z tych dwóch to tylko ATi. Godne polecenia firmy to Hercules, Gigabyte, Saphire ( ale tylko model 9000 ). Jeśli jeszcze gdzieś znajdziesz to polecam Herculesa 8500 LE, za ok. 450 zł, nie zawiedziesz się :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Matrox jest przewaznie do programow graficznych tak wiec kup sobie radka 9100 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 zdecydowanie do Twoich zastosowan polecam 9100pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...