mruz Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Witam, Zakupiłem niedawno u kumpla właśnie ten odtwarzacz mp3 ale nie dał mi nic do instalowania w kompie (jedynie urządzenie ładowarke i kabel do kompa) i nie wiem jak wgrać mp3. Po zwykłym kopiowaniu urządzenie wogóle się nie włącza gdyż sformatował on ten dysk i dał fat32 przez przypadek. NIE wiem jakie tam były ustawienia i na jakiej zasadzie to chodziło. NIe znałem wcześniejszego systemu plików. Jeśli macie namiary na CD z instalacją to proszę o nie:D HELP Edytowane 22 Października 2006 przez mruz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mruz Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 więc tak: mam odtwarzacz philips nike psa250/05 i sformatowałem przypadkowo razem z firmware ;( a w dodatku zgubiłem płytę instalacyjną ściągnąłem firmware z: link i po zainstalowaniu i "restore" odtwarzacz się nie włącza. A po podpięciu ładowarki wyświetla: Problem! Please connect to computer. Czy może ktoś z was posiada taki odtwarzacz? Jeśli tak, to proszę o pliki z katalogu _system (oczywiście bez mp3) na PM HELP ME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...