wodrzu Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jak w miare tania mysz optyczna polecacie. Glownie do gier ale nie tylko (nie jestem graczem dla ktory gra "zawodowo" ale jednak jakies wymagania mam). Tylko nie piszcie kup:microsofta albo logitecha za +150 zlotych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 kup a4tech wop-35 za 65 zł..wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Tym A4tech wop35 jak nim bardzo szybko bedziesz ruszal to mycha zglupieje, sprawdz. Na drugi dzien ja sprzedalem i kupilem...microsofta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 "]kup a4tech wop-35 za 65 zł..wypasa4tech i wypas to raczej slowa ktore w jednym zdaniu nie powinny wystepowac... wodzu nie ma czegos takiego jak tanie a dobre... moze byc tanie do windy.. (wtedy bierz co chcesz) albo dobre... (drogie:( ) dobre: 1. Microsoft intelimouse explorer 3.0 - the best of the world :)) 2. Microsoft Microsoft Intelli Mouse Optical - ta sama technologia inny ksztalt (i tanszy o 50zl) 3. Logitech MX500 - nizly ale gorszy od explorera i drozszy 4. Logitech dual optical - nizly... tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ja kupiłem takiego optyka za 60 zł w Tesco firmy bodajże E5 i ładnie działa (ma nawet podświetlaną rolkę ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja kupilem za 50 zl optyczna mysz samsunga i jak narazie nienazekam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eleazar Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Mam tego a4 techa i jest b.dobrze. U mnie kosztuje 54 zł .... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 wybor jest duzy, musisz sam zdecydowac jaka Ci odpowieda i jaka Ci sie podoba. ale lepiej doloz troche i kup sobie dobra markowa mych ale tych tapocow o myszach - oszaleliscie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja kupilem za 50 zl optyczna mysz samsunga i jak narazie nienazekam :Pi nie bedziesz narzekal.. pod warunkiem ze nie zabierzesz sie powaznie za granie np. w cs'a... lub nie dostaniesz na 5 min do potrzymania czegos pokroju explorera lub mx'a... wtedy bedziesz wiedzial o czym pisze :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Polecam z calego serca SAMSUNGA - tego taniego optycznego - mialem go i jestem zadowolony ! Gdybt nie bylo MX'ow to iMHO jedna z lepszych myszy ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja kupilem za 50 zl optyczna mysz samsunga i jak narazie nienazekam :Pi nie bedziesz narzekal.. pod warunkiem ze nie zabierzesz sie powaznie za granie np. w cs'a... lub nie dostaniesz na 5 min do potrzymania czegos pokroju explorera lub mx'a... wtedy bedziesz wiedzial o czym pisze :twisted: :twisted: :twisted: Kulce...... mam MX'a 500 i wg mnie ten Samsung jest bardzo dobry ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja kupilem za 50 zl optyczna mysz samsunga i jak narazie nienazekam :Pi nie bedziesz narzekal.. pod warunkiem ze nie zabierzesz sie powaznie za granie np. w cs'a... lub nie dostaniesz na 5 min do potrzymania czegos pokroju explorera lub mx'a... wtedy bedziesz wiedzial o czym pisze :twisted: :twisted: :twisted: Kulce...... mam MX'a 500 i wg mnie ten Samsung jest bardzo dobry ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 no wlasnie. ja tez tego samsunga kupuje. u nas 48zl kosztuej , a kumpel ma i jest full zadowolony!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 A ja kupilem Micosoft Intelli Mouse Optical za 60zl... trzeba czesto odwiedzac allegro - aha nowka... Swietna mycha polecam !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ja mam A4Tech'a za 65 zetow i jestem bardzo zadowolony :) Gra sie glancko-elegancko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colis Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Posiadam od jakiegoś czasu A4Tech wop-35 i nie narzekam, nie stwierdziłem żadnych anomalii podczas używania, za tą cenę to ciekawa pozycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ja mam A4-Tech Opto Mini 315 za 59,90 PLN i do normalnego używania (Windows, WWW itd.) jest superancka. Dla mnie wielką zaletą jest to, że jest malutka. Ale do porządnego grania się nie nadaje. Widać to przy szybkich ruchach kursorem. Niestety nie kupisz nic dobrego tanio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a wlasnie ze kupi :D Wspomnianego samsunga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodrzu Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 dzieki za rady zastanawialem sie tez nad najtanszym logitechem optycznym tez ja jakies 65zl ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 "]kup a4tech wop-35 za 65 zł..wypasa4tech i wypas to raczej slowa ktore w jednym zdaniu nie powinny wystepowac... wodzu nie ma czegos takiego jak tanie a dobre... moze byc tanie do windy.. (wtedy bierz co chcesz) albo dobre... (drogie:( ) dobre: 1. Microsoft intelimouse explorer 3.0 - the best of the world :)) 2. Microsoft Microsoft Intelli Mouse Optical - ta sama technologia inny ksztalt (i tanszy o 50zl) 3. Logitech MX500 - nizly ale gorszy od explorera i drozszy 4. Logitech dual optical - nizly... tyle :) KATEGORYCZNIE PROTESTUJE: Tanie wino jest dobre, bo jest tanie, a jest tanie, bo jest dobre :twisted: i zapamietaj to sobie, moze ci sie kiedys w zyciu przyda :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja tez mam A4tech tego za 59 i pozatym ze sie chu**** swieci to nie mam zadnych innych zarzutow :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jest taki fajny oem Logitech'a ... ja dalem 60 zlotych ... bodajrze z 5 osob w tej cenie ma to na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 "]kup a4tech wop-35 za 65 zł..wypasAlbo SWOP-35 z jedna rolka za jakies 50-55zeta Tez wypas Jak masz troche wiecej niz 100zl TO kup Sobie RFSOP-35A Wypas mouse bezprzewodowy (radiowy), optyczny W zestawie masz akumulatorki, kabelek do ladowania, przedluzacz USB, Myszke ;), odbiornik, przelotke PS2/USB Wszystkie myszy w moim poscie to A4Tech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 nom optiki oem-y logitecha sa teraz za ok.60 zl z tego co ostatnio widzialem:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no ja ostatnio kupilem na wgk logitecha oem za 70 zeta i nie narzekam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 mam mysz samsunga i powiem szczerze że jest zajebista, musiałem kupić tylko podkładke (czarną z materiału) bo na plastikach chasała ciach!owo !! ale jest git !!! polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja mam logitech'a M-BJ69 ...... cena okolo 70 zl super mysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a4tech lub logitech za ok. 60zł nie bierz mediatecha bo <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 A ja kupilem Micosoft Intelli Mouse Optical za 60zl... trzeba czesto odwiedzac allegro - aha nowka... Swietna mycha polecam !! tez kupilem ta myszke (pewno nawet od tej samej osoby) Polecam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 A ja kupilem Micosoft Intelli Mouse Optical za 60zl... trzeba czesto odwiedzac allegro - aha nowka... Swietna mycha polecam !! tez kupilem ta myszke (pewno nawet od tej samej osoby) Polecam!! Ja kupilem w sklepie i tez POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...