||Falcon|| Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Logitech Dual RULEZZZZ :) Wiem, bo mam hehe ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja mam Logitecha OEM i jest zajebista. POLECAM !!!! 90zł u mnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Oprocz myszek logitecha i microsoftu nie polecam zadnych, wiem ze sa tansze i duzo ludzi je kupuje ale naprawde z jakoscia nie jest tak dobrze:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a ja dzis wlasnie kupilem mysz, A4TECH WOP-35 4D OPTICAL MOUSE i dalem 52 zl. ma dwie rolki, 5 przyciskow i jestem full zadowolony!! Naprawde polecam!! CO TANIE TO NAJLEPSZE JEST I TYLE!! :D A w tych microsoftach to sie za marke placi no i sa moze i lepsze ale droooozsze!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...