grzechuk Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 kupilem monitor lcd LG (link), w specyfikacji bylo napisane, ze matryca ma 4ms, a to byl glowny parametr po kontrascie, ktory sklonil mnie do zakupu! Okazyje sie, ze monitr cholernie smuzy! Gry na jakich go testowalem to Americas Army i Oblivion (mniej zauwazalne, ale i tak irytujace), co najsmiejszniejsze, na mojej laptopowej matrycy nic mi nie smuzy, a bylem przekonany, ze te w laptopach sa slabsze! Pytanie brzmi czy moge zarzadac wymiany, zwrotu gotowki powolujac sie na smuzenie? Czuje sie oszukany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Nie. Natomiast jeśli kupiłeś przez internet to możesz w ciągu 10 dni oddać bez podawania przyczyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Kng Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 kupilem monitor lcd LG (link), w specyfikacji bylo napisane, ze matryca ma 4ms, a to byl glowny parametr po kontrascie, ktory sklonil mnie do zakupu! Okazyje sie, ze monitr cholernie smuzy! Gry na jakich go testowalem to Americas Army i Oblivion (mniej zauwazalne, ale i tak irytujace), co najsmiejszniejsze, na mojej laptopowej matrycy nic mi nie smuzy, a bylem przekonany, ze te w laptopach sa slabsze! Pytanie brzmi czy moge zarzadac wymiany, zwrotu gotowki powolujac sie na smuzenie? Czuje sie oszukany... Bardzo dziwne, że smuży! Oglądałem taką 19" i obraz był jak żyleta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 bo obraz jest idealny w windowsie, przy ogladaniu filmow, smuzy tylko w aa i oblivionie!! (w inne gry ne gram wiec nie wiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 bo obraz jest idealny w windowsie, przy ogladaniu filmow, smuzy tylko w aa i oblivionie!! (w inne gry ne gram wiec nie wiem) hmm... tez wydaje mi się to dziwne, jak zaraz napiszesz ze smuzy w NFS_MW to juz wiadomo o co chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 zaraz zaraz... bez takich prosze... smuzenie objawia sie tym, ze krawedzie scian przy gwaltownych ruchach myszy zmieniaja kolor na ciemnobrunatny, szybko poruszajace sie postacie zostawiaja smuge nawet na centymetr tez ciemnego koloru, czasem cale budynki w oddali (a raczej ich kontury) smuza na zielono, zalezy od mapy... wiec prosze cie gmfriend o nie traktowanie mnie jak jakiegos ###... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 zaraz zaraz... bez takich prosze... smuzenie objawia sie tym, ze krawedzie scian przy gwaltownych ruchach myszy zmieniaja kolor na ciemnobrunatny, szybko poruszajace sie postacie zostawiaja smuge nawet na centymetr tez ciemnego koloru, czasem cale budynki w oddali (a raczej ich kontury) smuza na zielono, zalezy od mapy... wiec prosze cie gmfriend o nie traktowanie mnie jak jakiegos ###... A masz mozliwosc zrobienia jakiegos filmiku z tym efektem? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 zaraz zaraz... bez takich prosze... smuzenie objawia sie tym, ze krawedzie scian przy gwaltownych ruchach myszy zmieniaja kolor na ciemnobrunatny, szybko poruszajace sie postacie zostawiaja smuge nawet na centymetr tez ciemnego koloru, czasem cale budynki w oddali (a raczej ich kontury) smuza na zielono, zalezy od mapy... wiec prosze cie gmfriend o nie traktowanie mnie jak jakiegos ###... napisałem tak bo ktos sie kiedyś skarzył ze NFSMW smuzy strasznie (takie objawy jak piszesz) a to sie okazało ze to efekty w grze :) i nawet na CRT wygląda tak: http://www.friend.bun.pl/LCD/NFSMW/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 A masz mozliwosc zrobienia jakiegos filmiku z tym efektem? ;] no frapsem ci tego nie zrobie z oczywistych wzgledow, kamery nie mam (ta w telefonie odpada raczej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...