studioporzadku pl Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 jaki byście polecali zasilacz dobry do O/C i żeby wystarczał mi na dalsze lata.. mocnieszy procek karta graficzna itd. w cenie ok. 80zł?? dużo czytałem pozytywnych opinni o zasilaczach firmy FORTRON. na allegro znalazłem model FORTRON FSP400-60PFN : dłuższa gw. http://www.allegro.pl/item132562091_fortro...od_freego_.html kródsza gw. http://www.allegro.pl/item135642309_ultra_...cja_kurier.html co sądzicie o tym modelu? jaki model byście polecali? a może coś innej marki? czekam na wasze zdanie. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 raczej kup fortrona 350mdn bo ma mocniejsza linie 12V ale nie wiem z ktorej lini jest twoja mobo zasilana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) raczej kup fortrona 350mdn bo ma mocniejsza linie 12V ale nie wiem z ktorej lini jest twoja mobo zasilana.mógbyś podać link do niego?? to to?? http://www.allegro.pl/item135686346_profes...sata_pci_6.html a jak sprawdzić z której lini jest zasilane mobo? Edytowane 19 Października 2006 przez Alan332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 "kródsza -> kródki"? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 kain - wiesz co... <_< kolega mi kiedyś powiedział, że połowa osób które sie tu wypowiadaja piszą nie na temat i bez sensu. ty jesteś jednym z przykładów :?... przynajmiej byś sie wypowiedział na temat a nie przeczytał i napisał, że zrobiłem błąd.. co ty nauczycielem j. polskiego jesteś?! :D wyluzuj ziom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) hmm nie tez dzial ;p Edit Zeby nie bylo ze nie na temat Ja posiadam fortrona i jest bardzo cichutki , napiecia trzyma jak skala a cena to wogole bajka. Wiec polecam kain - chociaz nick bys dobrze napisal :P Edytowane 19 Października 2006 przez Imex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Imez wypowiadasz sie nie na temat! :P Alan zmienil wyedytowal bys chociaz ten blad. Jesli czytales regulamin to powinienes wiedziec, ze za ortografie sa procenty. Aha, polonista nie jestem, ale ziomem tez niewatpliwie nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Jeśli chodzi o niedrogi zasilacz do 100zł to tylko Fortron 400W z allegro albo droższy ModeCom 350W, około 120zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Jeśli chodzi o niedrogi zasilacz do 100zł to tylko Fortron 400W z allegrotylko który model dokłądniej?! bo z tego co ja widzęto model 350w mdn byłby leprzym wyborem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Fortron z allegro od Freego - coś tam FSP400-60 czy jakoś tak, no nie pamiętam i on buli nie całe 80zł. Za ponad 100zł masz ModeComa (broń Boże NIE Feel) MC-350W. Który jest lepszy to juz zależy. Ja wybrałem Fortrona i nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 jesli twoja plyta bierze z 12v to nie bierz fortrona 400! on sie nadje do starych kompow z linia 5v... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 chwilkę... panowie..jet mły problemik.. ja nie wiem cyz moje mobo ma 5V czy 12V... jak byście powiedzieli jak to sprawdzić to by było super.. jak coś to moje mobo widać poniżej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Z tego co pamietam to plyty pod sA biora glownie z 12. Edytowane 21 Października 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 twoja plyta ma 12v.. a widac to potym, ze zasilacz sie podlacza do niej poprzez 2 zlaczki. jedna mniejsza - kwadracik - a drugo wieksza - prostokat ;) @YogiCK a moja bierze z 5v ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Sorki, pomylka, powinno byc 5V :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 ależeście namieszali... :D czyli moja ma 5V?? tak?? to dajcie jakiś przykład z allegro taki najleprzy zasilacz fortona do mojej płyty... 350 albo 400W do 80 zeta.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Ja bym i tak wziął tego 350W. Na pewno podoła sprzętowi, który masz teraz, a i na przyszłość będzie jak znalazł. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 @alan - twoja plyta bierze z 12v ! bierze fortrona 350, no i od razu bedziesz mial do nowego kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) nooo :D :-P :razz: :wink: :lol: i na taka odpowiedż czekałem... teraz już ostatnie pytanie i przestaje zawracać o to dvpe, że tak nie ladnie się wysłowie :oops: jaki model? ten 350 mdn?? Edytowane 22 Października 2006 przez Alan332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) THA-P albo HLN. Za żadnego z nich nie warto dawać więcej niż 100zł. Ewentualnie Modecom MC350 lub Chieftec GPS 350 ze sklepu. W dziale o zasilaczach jest przyklejony na samej górze temat o Fortronach - warto tam zajrzeć i poczytać, zamiast klepać post za postem. I nie nazywaj ludzi ziomami - to nie Afryka :mur: . Edytowane 23 Października 2006 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 THA-P albo HLN. Za żadnego z nich nie warto dawać więcej niż 100zł. Ewentualnie Modecom MC350 lub Chieftec GPS 350 ze sklepu. W dziale o zasilaczach jest przyklejony na samej górze temat o Fortronach - warto tam zajrzeć i poczytać, zamiast klepać post za postem. I nie nazywaj ludzi ziomami - to nie Afryka :mur: . hehe... afryka??śmieszny jesteś.. zobacze jeszcze z tymi zasilaczami.. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 hehe? post nabity? ;) Wg mnie mozesz brac kazdego z allegro ;) (kazdego czyli takiego z wyroznionych aukcji, ktore kosztuje okolo 80zl ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 dobra coś sie wybierze... jak coś to będę wam dalej zawracał dvpe.. a co :D hehe;] dzięki za, że coś tu popisaliście wogóle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...