luki2 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Witam, niedwano zamontowalem panel Harcano 12 i wszystko byloby ok gdyby nie dwie rzeczy: -pisk ukladow sterujacych -temp. mniejsze o ok. 8 stopnii niz w AtiTool, SG, everest. Co do pisku to myslalem na poczatku, ze to wina glosniczka, ale okazalo sie, ze pisk wydobywa sie z ukladu prawdopodbnie regulacji. Moze jakims glutem to zalac z tych pistolecikow klejowych?? Ale tu znowu nie jestem pewien czy pisk rzeczywiscie sie z tego miejsca wydobywa. A co do temperatur to tak ja napislaem-sa srednio 8 stopni nizsze. Czujke procka mam przyklejona od spodu podstawy miedzianej BT Czujke GPU zamocowalem miedzy zielonym laminatem wokolo GPU, a radiatorem. W sumie jest pare milimetrow od rdzenia. W takim razie takie roznice temp. sa chyba niemozliwe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Co do pisku, mój też piszczał. Ale przestał po zakończeniu gwarancji - padło podświetlenie wyświetlacza :angry: Przynajmniej jest cicho, ale cały urok H12 zniknął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Czyli piszczy jakis uklad od podswietlienia?? Zastanawiam sie czy nie zalac ukladow na plytce klejem(tych co pistoletowych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 U mnie piszczała duża czarna kostka JS-1401A. Po padzie podświetlenia umilkła. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...amp;hl=hardcano Jeśli padła jeszcze folia to naprawa będzie bardzo kosztowna, jeśli tylko kostka to za około 50 zł można go naprawić. Ciągle niestety mam pilniejsze wydatki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...